tragičan kraj ljubavi

Voleo ju je više od svega - i MORAO da zatraži da je isključe s aparata: NAJTUŽNIJA ljubavna priča u svetu slavnih

0
Svi su ih gledali sa zavišću. Godine su prolazile, pojavile su se i prve bore, a oni su jedno drugo neprestano gledali zaljubljeno, grlili se i razmenjivali poljupce.

 

foto: Profimedia

Poslednji telefonski razgovor

 

Glumački par imao je priliku da zaigraju zajedno i na velikom platnu i to u filmu Nel, 1994. godine. Hemiju s pozorišnih dasaka uspešno su preselili pred kamere i briljirali. Nataša je htela ulogu u tom filmu, jer nije mogla zamisliti da druge žene glume s njenim mužem.

 

Bila je na rubu smrti, ali njegova ljubav ju je spasila: Ispovest čuvenog Zehira iz serije Beskrajna ljubav će vas sigurno rasplakati (FOTO)

 

Prvog sina Majkla dobili su 1995, a drugog već iduće godine.

 

Nison se 2000. godine, vozeći se na svom motoru, sudario s jelenom koji mu je iskočio na put. Glumca su ozleđenog pronašli prolaznici pored puta, te je hitno prebačen u bolnicu. Ričardsonova je tada snimala film u Kanadi, ali odmah je sela na avion kako bi mogla da bude uz svog supruga. Glumac je tada slomio karlicu, pa je idućih gotovo godinu dana hodao na štakama, a Nataša ga je u stopu pratila.

 

foto: Profimedia

Narednih godina, par je nastavljao da niže uspehe na pozorišnim daskama i u filmovima. Ali porodičnu sreću uništila je tragična nesreća u martu 2009. godine.

 

- Razgovarali smo telefonom i rekla mi je: Dragi, malo sam pala na snegu. Tako je ona to opisala - ispričao je glumac o trenutku kada je saznao da se njegova supruga ozledila u nesreći u školi skijanja u Kvebeku.

 

foto: Profimedia

Ričardsonova je pala na stazi, a na glavi nije imala kacigu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker