Tuga koja ne jenjava

Dodelu Brit nagrada obeležile suze i tihi jecaji: Fantastične priče iz minulih dana od kojih se NJIMA sada srce steže (FOTO, VIDEO)

0
"Razumeo je ljubav, gubitak, patnju, i kroz muziku je mogao da nam pomogne da zalečimo rane koje na nas život ostavlja", rečenica je koju će mnogi pamtiti...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom svečanosti povodom dodele Brit nagrada stari član dua Wham! Endru Ridžli, u društvu nekadašnjih pratećih vokala Pepsi (Helen "Pepsi" Demak) i Širli, s javnošću je podelio veliku patnju za dragim prijateljem, preminulim muzičarom Džordžom Majklom.

 

Wham, i od tada tišina: Nikada nismo stigli da se oprostimo od njega, koji je bio podjednako važan deo slavnog dua sa Džordžom Majklom (FOTO)

 

Endru i Džordž poznavali su se od detinjstva. Naime, Endru je "glavni krivac" Džordžovog leta međ zvezde! On je uvek znao da će postati slavan, i "pikirao" je muziku i fudbal. Džordž je bio i više nego voljan da mu u tome pomogne. Tako su se i proslavili, kroz grupu Wham! koja je za prilično kratko vreme doživela ogroman uspeh.

 

Policija se obratila javnosti: Glavni razlog zašto Džordž Majkl NEĆE biti sahranjen ni 2 meseca nakon smrti

 

Porodica i prijatelji preminulog pevača i dalje nisu u mogućnosti da ga sahrane, jer je njegova smrt i dalje nerazjašnjena, a toksikološki rezultati zahtevaju dosta vremena.

25. februara navršava se dva meseca od njegove smrti, a oni koji su ga voleli proživaljavaju horor, jer nisu u mogućnosti da se od njega oproste...

 

Porodica i bliski prijatelji srušili zid tišine: OVO je osoba koja NIJE dobrodošla na njegovu sahranu! (FOTO, VIDEO)

Teško je i tome se ne vidi kraj. Nismo se pozdravili. Meni je veoma teško. Ma, svima je teško. Ovo je neki period, kao 'limbo', te se moramo držati dok ne kucne taj čas", rekao je Endru za The Mirror.

foto: Profimedia

Nakon izuzetno emotivnog gopvora nekladašnjih drugara iz benda, čitava London's O2 Arena je zaplakala.

 

1 / 4 Foto: Youtube screenshot

Bili smo dva dečaka koja su delila ljubav prema muzici, životu... Razumeo je ljubav, gubitak, patnju, i kroz muziku je mogao da nam pomogne da zalečimo rane koje na nas život ostavlja."

Ljubav, psovke i suze: Ne smem ovo da upropastim Džordžu Majklu... (FOTO, VIDEO)

Džordž mi je bio kao brat, i uvek ću biti ponosan na sve što je u životu postigao...

Njegov glas živeće zauvek kao poklon svima nama. Bio je neosporivo fantastičan, i ostaće. Voleo sam ga, a za uzvrat, on je bio voljen", poigrao se rečima Endru, jer postoji pesma Džordž Majkla koja nosi naziv "You have been loved".

 

makonda-tracker