Niko više ne zna šta da misli...

Policija se obratila javnosti: Glavni razlog zašto Džordž Majkl NEĆE biti sahranjen ni 2 meseca nakon smrti

0
Poslednji partner preminulog pevača dva puta je odlazio na razgovor sa policijom, koja se od 25. decembra 2016. godine kada je Džordž Majkl umro trudi da pronađe razlog smrti. Fadi je oslobođen bilo kakvih sumnji, ali se policija ipak sa nekim vestima obratila javnosti...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, rezultati najvažnijih toksikoloških analiza još uvek nisu gotovi, a po svemu sudeći porodica Džordža Majkla moraće da sačeka još nekoliko nedelja da bi obavila sahranu.

 

Sahrana Džordža Majkla: Porodica uputila poziv bivšem partneru slavnog pevača, u nadi da će im se pridružiti (FOTO)

 

Poslednji rezultati testova bili su navodno neubedljivi, a kompletna analiza neće biti završena do kraja februara, navodi se u Sun-u.

 

Porodica pevača u agoniji: Ništa od sahrane Džordža Majkla, i više od mesec dana nakon smrti... (FOTO)

Rezultati bi trebalo da stignu do kraja meseca..."

foto: Profimedia

Nemamo nikakve nove informacije, a policija je rekla da njegova smrt nije sumnjiva", rekao je izvor upućen u celu priču.

foto: Profimedia

Porodica Džordža Majkla pribojava se najgoreg, put do istine sve je teži i teži: OVO bi mogao biti razlog zašto je te kobne večeri bio sam? (FOTO, VIDEO)

 

Toksikološki testovi koji su urađeni krajem decembra trebalo bi da pokažu da li su supstance poput lekova, narkotika i alkohola doprinele pevačevoj smrti.

 

makonda-tracker