Nove informacije uzdrmale javnost

Porodica i bliski prijatelji srušili zid tišine: OVO je osoba koja NIJE dobrodošla na njegovu sahranu! (FOTO, VIDEO)

0
Telefonski razgovor upućen urgentom čitavih sat vremena kasnije procureo je u javnot, i to je bila poslednja kap...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularni pevač Džordž Majkl preminuo je u svom domu u Goringu, pored Temze, 25. decembra 2016. godine. Iznenadna smrt je osim porodice i prijatelja iznenadila i čitav svet, koji je učestvovao u otkrivanju razloga - zašto je i kako preminuo.

 

Policija se obratila javnosti: Glavni razlog zašto Džordž Majkl NEĆE biti sahranjen ni 2 meseca nakon smrti

 

Toksikološki nalazi traju veoma dugo, te je neizvesno kada će porodica moći da obavi sahranu. Njegovo telo je zadržano na daljim ispitivanjima skoro dva meseca nakon smrti.

 

Tajna o njegovoj smrti će zauvek ostati u ovoj kući: Ovde je Džordž Majkl proveo poslednje dane! (FOTO)

 

Ipak, u javnosti su se pojavile mnoge informacije o sahrani slavnog pevača. Otac Džek Panos lično je pozvao bivšeg dugogodišnjeg partnera preminulog sina, Kenija Gosa, da obavezno prisustvuje tužnom danu kada sahrana bude obavljena.

 

foto: Profimedia

Navodi se i da će Džordž imati dve sahrane, kako bi svi prijatelji i obožavaoci dobili priliku da se oproste od njega.

 

foto: Profimedia

Biće sahranjen u omiljenom crnom odelu koje je nosio tokom Symphonica tour-a, sa zlatnim Cartier ručnim satom i prstenom na kojem je ugraviran njegov nadimak - Jog (od imena sa kojim je rođen - Jorgos Kirijakos Panajotu).

 

Sahrana Džordža Majkla: Porodica uputila poziv bivšem partneru slavnog pevača, u nadi da će im se pridružiti (FOTO)

 

S druge strane, poslednji partner Fadi Favaz, kako ističu strani mediji, od porodice i bliskih prijatelja dobio je zabranu pojavljivanja na sahrani! Nakon što je dva puta morao da razgovara sa policijom o nemilom događaju, i nakon što su mum, kako kaže, hakovali društvene mreže i "pisali svašta u njegovo ime", u javnost je procurela informacija i kada je (a i kako) zva hitnu službu da uopšte prijavi da se dogodilo nešto strašno.

Džordž je više puta pokušavao da se ubije, i sada je to konačno uspeo", glasio je jedan od tvitova napisanih na profilu Fadija Favaza, koji je kasnije isključen, pod navodima da je hakovan.

Fanovi šokirani simbolikom pesme: Da li je ovim rečima Džordž Majkl predvideo svoju smrt? (FOTO)

 

Otuđeni rođak preminulog pevača Andros Jorgu rekao je:

Fadi nije stvarno bio njegov dečko. Niko s njim nije bio u kontaktu i nisu ga mnogo voleli. Vidim da je nastavio sa svojim životom, malo mi je muka od toga... Ako dođe na sahranu - nek' mu je Bog u pomoći. Niko ga ne voli i niko s njim ne razgovara, posebno od incidenta..."

foto: Profimedia

Nastavak teksta pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker