konačno će se saznati baš sve

Holivud drhti od straha i neverice: Nikol Kidman otkriva istinu o sajentologiji

0
Glumica poznata po tome što krije svoju privatnost od medija objaviće autobiografiju u kojoj će se osvrnuti na brak s Tomom Kruzom.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Četrdesetdevetogodišnja glumica iza sebe ima uspešnu 30-godišnju karijeru, a detalji o njenom privatnom životu uglavnom nisu poznati javnosti.

 

To bi uskoro moglo da se promeni jer Nikol piše memoare, u kojima će navodno otkriti sve što je njene obožavaoce interesovalo. Naravno, već sad najviše pažnje privlače detalji o braku s Tomom Kruzom, koji je baš u vreme njihove ljubavi počeo da krči put ka ulozi jednog od najvažnijih ljudi u sajentološkoj crkvi.

 

Svi su joj se smejali iza leđa: Ovako izgleda haljina Nikol Kidman koju su svi izvrgli ruglu (FOTO)

 

Kako piše magazin Woman's Day, Kidmanova bi od prodaje ove knjige mogla da zaradi i do 11 miliona dolara jer će razotkriti sve o životu s Kruzom i sajentolozima.

 

foto: Profimedia

Čak i danas, Nikol progoni to kako se sve ružno završilo. Većinu toga je potisnula zahvaljujući terapijama, a ja verujem da bi njenom ozdravljenju još više moglo da doprinese ako ispriča svoju stranu priče na ovaj način", rekao je izvor blizak glumici.

Kratka životna priča slavne Nikol Kidman: Sa 27 sam već imala 2 dece, bila 4 godine u braku... Ne mogu da verujem!

 

Mediji spekulišu da će Nikol pisati i o brojnim svojim drugim vezama koje su privukle mnogo pažnje - Edrijenom Brodijem, Juanom Megregorom, Lenijem Kravicom...

 

makonda-tracker