Unutar sebe pronašao harmoniju

Džim Keri SAM pobedio depresiju: Ovako sam skinuo masku koju sam nosio godinama (FOTO, VIDEO)

0
Nažalost, milioni se bore sa mentalnim oboljenjima i traže spas u lekovima kako bi pregurali dan. Džim Keri je godinama uzimao prozak koji mu je pomogao samo da "nosi masku" kad je u društvu, sa porodicom ili na poslu...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Po njemu, lekovi nisu rešavali probleme uopšte, samo su ga činili "boljom osobom" da drugi ne bi morali da se suoče sa njegovim haosom.

 

foto: Profimedia

Kao da živiš u blagom očajanju. Ne dobijaš nikakve odgovore, ali vodiš ok život, i smeškaš se na poslu... ali o koncu, ti si na dnu", govorio je Džim Keri otvoreno o danima na prozaku.

Glumac je shvatio da ga lek ne vodi nikuda i prestao je da ga uzima, pišu strani mediji. Zatim je iz svakodnevnog života izbacio sve ostale droge, alkohol, pa čak i kafu.

 

foto: Profimedia

Umesto tih supstanci, Keri se okrenuo spiritualnosti.

 

Šokantni detalji: Džim Keri umešan u smrt svoje devojke?

 

Kad su ga pitali da li je budista on je odgovarao:

Ja sam budista, hrišćanin, musliman... sve ono što želite da budem. Sve se svodi na to da li ste na mestu koje je puno ljubavi ili ne. Kad ste sa mnom, vi jednostavno morate da budete srećni."

foto: Profimedia

Umesto da se pokunji, boreći se sa depresijom, i umesto da traži uzroke svoje anksioznosti i manije, Keri je izabrao da unutar sebe pronađe harmoniju.

 

makonda-tracker