usponi i padovi

Donald Tramp, predsednik koji je uzdrmao svet: Životna priča o milijardama, uspehu i lepim ženama

0
Rezultati izbora u SAD ostavili su u šoku brojne holivudske zvezde, građane koji su tokom kampanje podržavali Hilari Klinton, kao i ljude širom planete, a nakon proglašenja novog prvog čoveka Amerike, u toj zemlji izbili su brojni protesti. Ipak, kontroverznog biznismena i političara takve stvari ne potresaju jer se u životu uspinjao i strmoglavo padao, a posle svakog neuspeha uvek je ustajao moćniji, pa je postao američki simbol luksuza, bogatstva i uspeha.

 

foto: Profimedia

PREDBRAČNI UGOVOR KAO KAMEN SPOTICANJA

 

Uporedo s poslovnim problemima, Tramp je imao vremenu za svoju devojku Marlu, a 1993. par je obavestio javnost da očekuju dete. Te jeseni dobili su ćerku Tifani Arijanu. Budući da Donald potiče iz stroge porodice, bilo je sasvim razumljivo što ga je majka prekorevala zato što ima dete sa ženom s kojom nije u braku. Iste godine, Donald i Marla su se verili, ali on nije želeo da se oženi dok njegova verenica ne potpiše predbračni ugovor. Posle ubeđivanja, Marla konačno potpisuje taj famozni papir i par se venčava krajem 1993. u hotelu Plaza. Do kraja 1995. biznismen je uspeo da vrati dug od milijardu dolara. S novim poslovima, Trampovo radno vreme bivalo je sve duže, a njegova supruga bivala je sve nesrećnija. Razveli su se u junu 1995. i, kao što je bilo napisano u njihovom predbračnom ugovoru, Marla je, na kraju, iz braka sa magnatom izašla sa debelom alimentacijom i prilikom razvoda ljupko izjavila:

Život je suviše kratak da bi čovek nekoga mrzeo.

Maćeha i polusestra su joj preotele slavu: Upoznajte Tifani, ćerku Donalda Trampa (FOTO, VIDEO)

 

TREĆA SREĆA

 

Slovenačku manekenku Melaniju Knaus upoznao je na jednoj žurki u Njujorku i kako je kasnije otkrio, kada ju je prvi put ugledao, više nije mogao da skine pogled s nje. Ostalo je istorija. Palm Bič na Floridi bio je lokacija za spektakularno venčanje jednog od najbogatijih Amerikanaca. Više od 500 gostiju iz samog vrha američkog društva, kao što su Opra Vinfri, Klint Istvud i bivši gradonačelnik Njujorka Đulijani, prisustvovali su ceremoniji. Mlada je nosila haljinu od satena koja je bila ukrašena sa 1.500 bisera, a dizajnirali su je Džon Galijano i Kristijan Dior. Koštala je 200.000 dolara. Balska dvorana Mar-a-Logo ukrašena je sa 10.000 buketa. Za hranu se pobrinulo 45 glavnih kuvara iz raznih prestižnih restorana, koji su napravili tortu visoku 152 centimetra i tešku 90 kilograma. Donald Tramp je dao svojoj verenici prsten vredan 1,5 milion dolara, a ukupni troškovi veselja dostigli su pet miliona dolara. Početkom 2006. Tramp je dobio peto dete – sina Barona Vilijama Trampa.

 

foto: Profimedia
makonda-tracker