Kako će mama Kris podneti ovo

Promenila je izgled, životni stil... Na redu je karijera: Kim Kardašijan želi da postaner menadžer Kajli Džener? (FOTO)

0
Rijaliti zvezda Kim Kardašijan Vest u potpunosti je promenila život nakon pljačke u Parizu. Povukla se iz medija, vreme provodi u porodičnom okruženju, a sada iznosi javnosti planove za budućnost koji se tiču njene karijere...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, Kim želi da postane "čovek iza kulisa", odnosno da ne posećuje događaje i snimanja kao zvezda, već - zvezdina vodilja. Kao potencijalnog klijenta navela je nikoga drugog, do svoje mlađe sestre, Kali Džener.

 

Gnusna laž Kim Kardašijan izašla na videlo: Evo kako je nasamarila celu planetu (FOTO)

 

Opšte je poznato da je svim lepoticama klana Kardašijan mama Kris Džener menadžer, te se mnogi pitaju - kako će Kim objasniti Kris da želi i sama da postane menadžer? Jeste joj od velike pomoći i odlično se snalazi u poslu, ali ipak...

 

foto: Profimedia

Šalila sam se da bih mogla da budem bolji menadžer od moje mame. Jesam sposobna da doprinesem određenom dozom kreativnosti, i slušaju me lepo, ali šalila sam se", priznala je Kim.

Neverovatna transformacija o kojoj svi pričaju: Kim Kardašijan došla u Beograd? (FOTO)

Inače jako je smešno sve ovo. Slušam priče kao što su te da nas majka tera da radimo ovo ili ono, a ja se mislim: 'Eh, kad bi samo znali". Ja sam u tom fazonu, i bila bih Kajli uradi ovo, Kendal, trebalo bi da uradiš ono".

foto: Profimedia

Mama Kris se možda opustila nakon ove izjave, ali svi znamo - šta Kim poželi, ona to i dobije. Vreme će pokazati!

makonda-tracker