vratio se!

Sve žene su se složile - bez Anđeline izgleda 100 puta bolje: Nove fotke Breda Pita podsetiće vas na dane kad mu nije bilo ravnog

0
Sećate li se kada su, nakon što je snimio film "Borilački klub", žene uzdisale kad bi čule njegovo ime, tinejdžerke ljubile njegov poster, a ime Bred Pit je postalo sinonim za seksepil? Ti dani su izgleda ponovo pred nama!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proteklih meseci, uglavnom smo čitali o problemima kroz koje Bred Pit prolazi - o njegovom razvodu, zdravstvenim poteškoćama, neprospavanim noćima, borbi za starateljstvo...

 

Šokirao i svet i Anđelinu: Bred Pit prvi put posle razvoda u javnosti - i to u društvu jedne od najlepših žena na svetu! (FOTO)

 

Takođe, proteklih nekoliko godina mnogi su komentarisali da je nekada najbolji frajer na planeti, u nedostatku boljeg izraza, "propao". To je i dalje bio isti onaj Bred za kojim su uzdisali milioni pripadnica nežnijeg pola - svih starosnih kategorija, ali njegov seksepil se nekako izgubio, iščezao je.

 

Sećate li se samo ove Bredove faze?

 

Mnogi kojima Anđelina Džoli nije simpatična ili su bili u "timu Dženifer Aniston" komentarisali su da je za to kriva nova ljubav slavnog glumca.

 

Borba za starateljstvo okončana: Možete li da pogodite ko je pobedio - Bred Pit ili Anđelina Džoli?

 

Bilo to istina ili ne, jedno je sigurno:  Pit se pojavio na nekom javnom događaju prvi put posle rastanka od Anđeline i zbog svog izgleda postao vest dana u svetskim medijima!

 

 

makonda-tracker