otkriva se sve više tajni

Napravila scenu zbog ljubomore: Anđelina Džoli posetila Breda Pita i Marion Kotijar na setu i jednim potezom zapanjila sve prisutne

0
Bura se ne stišava. Čini se da će ovo biti najveći razvod u istoriji Holivuda
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Posle raznih špekulacija i natpisa u svetskim medijima, stiže nam još jedna informacija o tome kako se gasila ljubav Anđeline Džoli i Breda Pita. Naime, iako se francuska glumica javno, preko svog Instagram profila oglasila demantujući sve laži, britanski Daily Mail piše da se Anđelina iznenada pojavila na snimanju novog filma "Allied" u kojem glavne uloge igraju Bred i Marion.

 

Pogledajte kakva hemija postoji između Marion Kotijar i Breda Pita! (VIDEO)

 

Neimenovani izvor navodi da je Marion bila oduševljena i jedva je čekala da upozna Džolijevu, inače ambasadora Ujedinjenih nacija, ali se ona veoma nekulturno ponela prema njoj. Anđelina je maksimalno ignorisala Francuskinju i nije želela da priča sa njom zbog svoje ljubomore.

 

foto: Profimedia

Razlog su bile glasine koje su kružile na setu i van njega, a to je da su se Bred i Marion veoma zbližili snimajući film o Drugom svetskom ratu i da je hemija među njima bila neverovatna. Ovo je dodatno podgrejao producent filma, Grejam King izjavivši da je glumački par odmah "kliknuo".

 

Oglasila se i Marion Korijar! Evo šta Francuskinja kaže o svojoj ulozi u razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli

 

Ponašanje Džolijeve je, kako kažu, bilo apsolutno neosnovano, ali je ona time već tada potvrdila pisanja o lošoj situaciji u 11 godina dugoj vezi.

makonda-tracker