drami nikad kraja

Oglasila se i Marion Korijar! Evo šta Francuskinja kaže o svojoj ulozi u razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli

0
Francuska glumica se prvi put oglasila povodom pisanja svetskih medija da je ona krivac za razvod možda i najpopularnijeg holivudskog para.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nema sumnje da je tema broj jedan ovih dana razvod glumačkog para Anđeline Džoli i Breda Pita! Danima čitamo natpise, od kojih su neki potpuno šokirali svet, kao što je sumnja da je Bred zlostavljao svoju decu i da je to razlog što Anđelina ne želi da i on dobije starateljstvo nad njihovim mališanima.

 

Čuvena voditeljka poručila Bredu Pitu: Odabrao da živiš s ludačom i 85-oro dece!

 

Jedna od vesti koja možda svoj epilog dobija već danas je priča o velikoj Bredovoj aferi sa francuskom glumicom Marion Kotijar. Kako svetski mediji prenose, Marion je glavni "krivac" što se veza koja je trajala 11 godina raspala.

 

Do sada smo vrlo malo čuli o tome šta zvanično imaju da izjave glavni akteri priče koja je uzdrmala svetsku selebriti scenu.

 

Međutim, Marion je odlučila da probije led i konačno se oglasila. 

 

Nakon što se šuškalo da je njihova romansa započela na snimanju zajedničkog filma "Allied", mediji su čak posumnjali da je atraktivna glumica navodno zatrudnela u martu dok je snimala film sa Bredom.

 

foto: Profimedia

Marion je odlučila da preseče! Ona ne želi više da ćuti i da gleda kako natpisi negativno utiču na nju i njenu okolinu, posebno na ljude koje ona voli. 

Svoju zvanični izjavu objavila je ispod objavljene slike na Instagramu na engleskom i na francuskom, gde demantuje bilo kakvu vezu sa kolegom i nada se da će par uspeti da sačuva mir u ovom turbulentnom životnom periodu.

 

Ovakvom obrtu se niko nije nadao: Socijalne službe istražuju da li je Bred Pit zlostavljao svoju decu?!

Ovo je moja prva i jedina reakcija na vest koja je preplavila medije u poslednja 24 sata i u koju sam ja uvučena. Nikada ne komentarišem ovakve stvari niti ih shvatam ozbiljno, ali pošto ova vest pogađa ljude koje volim, moram da se oglasim!" započela je Francuskinja.

makonda-tracker