Kralj kratkih ali intenzivnih brakova otkriva

Tortonova formula zavođenja: Glumac konačno istresao sav prljav veš, evo o čemu se radi kada su žene u pitanju! (FOTO)

0
Anđelina Džoli govorila je jednom o tome kako su joj Bilija Boba Tortona prvi put opisali kao "sirovu verziju Orsona Velsa" i da je on gruba kombinacija nebrušenih dijamanata i neurotične erudicije....

 

Anđelina, Bili i "Till the end of time" tetovaža

 

foto: Profimedia

Anđelina i Bili su se venčali 2000. godine u Las Vegasu. On je 20 godina stariji od nje. Džolijeva je tada imala 25 i bila je jako aktivna i ekstrovertna. Tornton je bio introvertan i nije voleo da izlazi iz kuće. Ona je već imala reputaciju divljeg deteta koje je koristilo droge, ulazilo u lezbejske veze i privlačio je sadomazohizam. Sve to je kulminiralo kada se udala za Bilija Boba.

 

Nosili su krv oko vrata, on joj je iznad kreveta krvlju ispisao "Till the end of time", verovao je da je reinkarnacija vampira, kupili su repliku električne stolice koju su planirali da stave uz kuhinjski sto. Pričali su otvoreno o svojoj sado-mazo sobi. Prvu godišnjicu su prosalvili tako što su kupili dva groba, jedan do drugog na groblju u Arkanzasu. Nisu mogli da podnesu razdvojenost, a on je nosio njen veš kada je odlazio u teretanu.

 

Brak im je trajao dve godine, što je Torntonov standard... Tornton je posle razvoda tvrdio da je ona jednostavno bila previše dobra za njega. S obzirom da je to rekao čovek koji nema probleme sa samopouzdanjem sa ženama, to je zvučalo neubedljivo. Njegova prva žena Melisa je rekla da je Tornton varao Anđelinu.

 

Bili Bob Torton: Bio sam neveran Anđelini

 

Posle svega, glumac se odlučio za sigurnu opciju. Upoznao je Koni koja je izrađivala lutke za predstave. Dobili su i ćerku, a ona mu je 2014. godine postala žena broj šest. Nedavno je procurela vest da je 2008. bio u šemi sa tadašnjom ženom zvezde "Dosijea X" Dejvida Duhovnija - Teom Leoni i Duhovni je našao njihovu seksi prepisku u njenom telefonu. Sada ponovo ubeđuje suprugu da je nedužan povom afere sa Amber Herd. Ne treba da ga čudi ako joj ipak bude bio sumnjiv.

 

Evo o čemu se radi kada su žene u pitanju. Ja volim sve žene. Ne volim uvek ono što rade. S vremena na vreme će pokušati da te zaje*u oko nečega, ali prosto mi se sviđaju", rekao je i ujedno objasnio i zašto one vole njega.

 

foto: Profimedia

Tornton, koji je sa Amber Herd glumio i u njenom prvom filmu iz 2014. "Friday Night Lights" je odlučno demantovao aferu sa glumicom.

makonda-tracker