Kralj kratkih ali intenzivnih brakova otkriva

Tortonova formula zavođenja: Glumac konačno istresao sav prljav veš, evo o čemu se radi kada su žene u pitanju! (FOTO)

0
Anđelina Džoli govorila je jednom o tome kako su joj Bilija Boba Tortona prvi put opisali kao "sirovu verziju Orsona Velsa" i da je on gruba kombinacija nebrušenih dijamanata i neurotične erudicije....
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svi znamo za "ljubomornu scenu" Džonija Depa. On se isekao i napisao Amber Herd poruku krvlju. Ali, sve to zbog Bilija Boba Tortona (61), za kojeg se šuška da je u šemi sa Depovom bivšom suprugom bio dok su oni još bili u braku?!

 

Ovaj potez Džonija Depa ledi krv u žilama: Glumac je odsekao deo prsta i napisao zastrašujuću poruku ženi (FOTO)

 

Tornton i Herdova glume zajedno u njenom poslednjem filmu i iako je razlika u godinama između njih 31, ovo nije prvi put da sedokosi glumac zavede neku ženu za kojom uzdišu muškarci širom sveta. Nekada je bio u braku sa Anđelinom Džoli. Bili su mračni i zanimljivi.

 

Nosili su flašice s krvlju oko vrata, na crvenom tepihu nisu oklevali da kažu kako su u limuzini koja ih je vozila na taj događaj upravo imali intimni odnos. On ne izgleda kao Bred Pit ali jedna je od najvećih enigmi u svetu šoubiznisa! Koja je njegova tajna uspeha s prelepim ženama?

 

Iako izgleda više kao prosečan čika iz američkog predgrađa, sa tetoviranim rukama i garderobom kojom dominiraju srebrne kopče na kaiševima, crna koža i kačketi, on govori kao gospodin sa juga - polako i jako pristojno. Čak su i novinarke koje su ga intervjuislae svedočile o tome kako su postajale jako nervozne jer je Tornton zadržavao svoj pogled na njima beskonačno dugo.

 

foto: Profimedia

Anđelina Džoli kaže su joj Bilija prvi put opisali kao "sirovu verziju Orsona Velsa" i da je on gruba kombinacija nebrušenih dijamanata i neurotične erudicije. Otac mu je bio učitelj, a majka spiritualista. Rastao je u siromaštvu, u straćari bez struje i vodovoda, a povremeno je za večeru jeo pržene veverice.

 

Bili Bob Tornton otvara vrata svog luksuznog doma (FOTO)

 

Nekadašnji bubnjar u rok bendu, radio je u pilani i asfaltirao je puteve pre nego što se preselio u Los Anđeles da bi pokušao da postane glumac i scenarista.

Ima jako mnogo tetovaža, na kojima su i njegove bivše žene i ljubavnice. Pre nego što je počeo da se zabavlja sa sadašnjom ženom prekrio je vidljivu teteovažu "Anđelina" i pretvorio je u anđela pored kojeg piše "mir". Ima odličan smisao za humor i očaravajući osmeh.

Oduvek sam znao kako da pričam sa damama. Ne znam zašto, ali od osnovne škole sam se sviđao čak i drugaricama moje mame", rekao je.

Svi njegovi brakovi su bili kratki, ali intenzivni. Prvi put se oženio 1978. sa Melisom Li Gejtlin.

Napio sam se, otišao sam na kuglanje i oženio se", objasnio je.

U tom braku je dobio ćerku Amandu, ali je Tornton brak okončao za dve godine. Sa ćerkom nema nikakav kontakt, a ona služi zatvorsku kaznu od 20 godina u Floridi jer je iskasapila jednogodišnje dete, ćerku svoje prijateljice.

 

Bili se ponovo oženio 1986. sa nepoznatom glumicom Toni Lorens. Žena broj tri je bila Sintija Vilijams, a četiri ruska Plejboj zečica Pjetra Černijak. Sa njom je dobio dvoje dece koja sada imaju 23 i 22 godine. Černijakova je okončala brak 1997. i otpužila je Bilija za bračno zlostavljanje, što je od poricao.

 

Posle toga je počeo da se viđa sa zvezdom "Džurasik parka" Lorom Dern, ali ta veza je okončana kada je upoznao Anđelinu. Lora je shvatila šta se dešava kada se Džolijeva pojavila na jednoj žurki sa tetovažom na ramenu na kojoj je pisalo "Bili Bob".

 

makonda-tracker