Dirljivo

2 godine od smrti legendarnog Robina Vilijamsa: Poruka ćerke pokojnog glumca rasplakala svet (FOTO, VIDEO)

0
Ćerka slavnog glumca Robina Vilijamsa, Zelda, oprostila se od fanova na društvenim mrežama i obeležila dvogodišnjicu očeve smrti...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko dana, Zelda Vilijams, ćerka pokojnog legendarnog glumca Robina Vilijamsa, oprostila se sa fanovima i "otišla sa društvenih mreža", na neko vreme.

 

Razrešena smrt slavnog glumca Robina Vilijamsa

 

Danas, 12. avgusta, navršava se dve godine od smrti slavnog glumca.

Ponovo je to doba godine. Napraviću predah od društvenih mreža. Za one koji se pitaju zašto, to radim zato što ljudi treba da se sete tate i da na koji god način obeleže dan njegove smrti, a da ja nemam osećaj da me bombarduju time, ili da ne bih bila primorana da se sa porodicom javno izjašnjavam po tom pitanju, odnosno da to tako izgleda ukoliko se pridružim.

 

Uvek ću biti zahvlana na ljubavi koju svet pruža i koju stalno šalje tati, ali iz očiglednih razloga, teško je biti s druge strane, sa strane onoga koji vidi sve to, a ne zna kako da odgovori. Tako da, malo ću da se sklonim. Srca nekada trebaju pauzu.

 

Očigledno, svet se i dalje okreće. Nije to poenta, nego... I treba da se setite tate, na koji god način to želite, ali ja ću to raditi vrlo privatno. Ako želite da slavite njegov život slaveći ono što je on voleo, istražujte putem interneta, pronaćićete razne humanitarne organizacije.

 

Ćao, za sada", napisala je ona.

 

 

TTFN! ❤️ (And sorry for the TL;DR ????)

A photo posted by Zelda Williams (@zeldawilliams) on

 

Na društvenim mrežama, mnogi se uveliko prisećaju slavnog glumca... Oskarovac je izvršio samoubistvo u 63. godini.

 

 

makonda-tracker