Iznenadila

Nekada je važila za simbol lepote, a sada je neprepoznatljiva: Plastične operacije su potpuno uništile lice poznate glumice (FOTO)

0
Jedna od najlepših glumica je godinama bila prava ikona seksepila. A onda se uplašila mlađe konkurencije i podvrgla plastičnim operacijama.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osamdesetih godina je bila jedna od najlepših glumica. Druge žene su joj zavidele, a muškarci su se zaljubljivali u nju. Bez obzira na disleksiju i probleme s čitanjem, američka lepotica Lara Flin Bojl uspela je kao glumica i ostvarila popularnost u televizijskoj seriji iz devedesetih godina "Tvin Piksu" (Twin Peaks), piše Stil.

 

Šveđanka potrošila 135 hiljada dolara na plastične operacije: Moja transformacija još nije završena! (FOTO)

 

Ali, s popularnošću su došli i problemi, pa je svojevremeno vodila borbu sa samom sobom i svojom psihom. U početku je patila od anoreksije, a čim se izlečila, počeli su njeni drugi problemi - preterivanje sa plastičnim operacijama koje su je danas učinile neprepoznatljivom.

 

foto: Profimedia

 

Njeno lepo lice devedesetih godina je krasilo naslovnicu Rolling Stonea, promovišući seriju, ali od tadašnje lepote nije mnogo ostalo. Lara se potpuno predala operacijama, a sve iz straha da će mlađe i lepše glumiceuzeti uloge koje je ona želela.

 

foto: Profimedia

 

Zavela je brojne muškarce. Među njima je i Džek Nikolson – da je s njim, saznalo se kada su zajedno doživeli saobraćajnu nesreću, a u to vreme je bila u vezi s Dejvidom Spejdom.

 

foto: Profimedia

 

Već deset godina je u braku sa Donaldom Rejom Tomasom, trgovcem nekretninama. To joj je drugi brak. Pre nego što se skrasila s Donaldom, sredinom devedesetih je dve godine bila udata za Džona Patrika Dija III.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker