ne može svima da ugodi

Dala novac beskućniku, pa je napali: Glumica na meti negativnih komentara nakon što je pružila novčanicu čoveku na ulici

0

Kada je zamolila svog telohranitelja da joj pozajmi novac kako bi ga dala beskućniku, popularna glumica sigurno nije očekivala ovakvu reakciju.

Selena Gomez zamolila telohranitelja da joj pozajmi novac da da beskućniku
Selena Gomez zamolila telohranitelja da joj pozajmi novac da da beskućnikufoto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka pevačica i glumica Selena Gomez našla se na meti vrlo neprijatnih komentara nakon što je ispred jednog restorana u Njujorku dala novac čoveku bez krova nad glavom koji se našao u blizini.


Holivudska zvezda večerala je u luksuznom restoranu Nobu Fifty Seven u utorak uveče, kada je pri izlasku primetila pomenutu osobu i dala joj 20 dolara, a sve su ispratili prisutni paparaci.


Pri tome mu je rekla da se počasti "dobrim obrokom", a to nije naišlo na najbolje reakcije na društvenim mrežama, s obzirom na to da je Selena Gomez odnedavno milijarderka.

 

Pogledajte kako je izgledala ova scena.


"Trebalo je da mu da makar 50, 20 dolara danas u Njujorku ne znači ništa, ne može da kupi ni cigarete i pivo za to", "Za nju je to kao da peni podeli na 100 delova"... neki su od komentara.

Međutim, i onih koji brane glumicu i ističu da je ona zamolila svog telohranitelja da joj pozajmi novac, što znači da verovatno nije imala gotovinu pri ruci.


"Pre nego što komentarišete nju, napišite koliko ste vi dali neko beskućniku", "Ako niste primetili, tražila je pare svom telohranitelju, sigurno bi dala više da je imala keš", brane Gomezovu njeni fanovi.

 

Selena Gomez na Kanskom festivalu
Selena Gomez na Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

Pre nekoliko sedmica, bogatstvo Selene Gomez je procenjeno na više od milijarde dolara, kako zahvaljujući projektima u kojima učestvuje, tako i zbog njenog talenta za biznis i kozmetičke kompanije Rare Beauty. Ipak, ona ne voli da se razmeće, a nije želela ni da priča za medije o svom milijarderskom statusu.


Na premijeri njenog novog filma "Emilija Perez" jedna novinarka je pitala glumicu kako se oseća kao milijarderka, a ona je istakla da nije pristojno pričati o novcu na taj način.


Ja sam veoma zahvalna – rekla je. – Lično, mislim da je neukusno pričati o novcu, a sve zasluge dajem ljudima koji kupuju moje proizvode. Oni su ti koji mi ostvaruju san, tako da sam počastvovana i, jednostavno, srećna.

 

BONUS VIDEO

Najvredniji beskućnik u Srbiji

 

makonda-tracker