ljubavni trougao

Selena Gomez verena za bivšeg najboljeg prijatelja Džastina Bibera? Pevačica prošetala novi prsten i podgrejala glasine

0

Beni Blanko i Džastin Biber bili su nerazdvojni.

Selena Gomez pokazala je novi prsten
Selena Gomez pokazala je novi prstenfoto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

Selena Gomez nedavno je viđena sa zlatnim prstenom na levoj ruci, što je podstaklo spekulacije da su ona i njen dečko producent Beni Blanko vereni.

 

Popularna glumica iz serije "Only Murders in the Building" fotografisana je u Los Anđelesu, dok je izlazila iz Subway restorana, a jednostavan zlatni prsten na njenom prstu bio je jasno vidljiv dok je u rukama držala telefon, kesicu čipsa i naočare za sunce.

 

Priča o njihovoj ljubavi posebno intrigira javnost zbog činjenice da je Beni do nedavno bio nerazdvojan sa Seleninim bivšim, Džastinom Biberom.

 

Pre manje od dve nedelje, Gomez je pokrenula glasine o veridbi kada je počela da prati jedan profil za planiranje venčanja na TikToku. Kao što su fanovi primetili, ona i dalje prati taj nalog.

 

Još ranije ovog meseca, Selena je na jednom selfiju namerno emotikonom roze srca prekrila domali prst leve ruke, dok se Blanko nalazio u pozadini.

 

I dok većina fanova misli da je na taj način sakrila verenički prsten, neki su smatrali da je možda skrivala nešto drugo, poput elektronske cigarete.

 

Poznati portal Deuxmoi dodatno je podgrejao glasine o veridbi, podelivši informaciju da je Blanko zaprosio Selenu u prisustvu prijatelja, tokom intimnog okupljanja u kući na plaži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Ni jedno ni drugo nisu se oglašavali povodom ovih glasina, iako su fanovi pažljivo pratili svaki novi detalj.

 

Tokom gostovanja na SiriusXM radiju u maju, Blanko otvoreno je govorio o svojoj vezi sa Selenom, rekavši da razmišljaju o porodici i da često razgovaraju o braku.

 

Selena i Beni zajedno su nešto više od godinu dana, a svoju vezu prvi put su javno predstavili u decembru 2023, kada je pevačica svog dečka nazvala "najboljom stvari koja joj se ikada desila".

 

Selenin bivši i sadašnji bili su najbolji prijatelji

 

Blanko se sprijateljio sa pevačicinim bivšim dečkom Džastinom Biberom 2009. godine, godinu dana pre nego što su Biber i Gomez počeli da se zabavljaju po prvi put.

 

Beni i Džastin bili su nerazdvojni
Beni i Džastin bili su nerazdvojnifoto: Youtube / Printscreen / justinbieber

Radio je sa Biberom i raznim umetnicima koje Gomez poznaje, uključujući njenog drugog bivšeg dečka The Weeknd-a i njenu prijateljicu Kamilu Kabelo.

 

Džastin i Beni imaju nekoliko zajedničkih hitova, među kojima je najpoznatija numera "Lonely".

 

Njih dvojica družili su se blisko sve dok se mladi producent nije zaljubiou prvu ljubav svog druga, što je označilo i kraj njihovog prijateljstva.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Paparaco Kurir u Grčkoj: Džastin Biber sa suprugom u šetnji

 

 

makonda-tracker