otvoreno

To joj je prva odluka na 18. rođendan: Advokat Šajlo Džoli-Pit otkrio šta stoji iza njene odluke da se odrekne oca

0

Već neko vreme traje procedura kojom će prezime Pit biti uklonjeno iz imena najstarijeg biološkog deteta nekadašnjeg para Anđeline Džoli i Breda Pita, a sada je o svemu progovorio njen pravni zastupnik.

Anđelina Džoli i Šajlo Džoli-Pit na crvenom tepihu
Anđelina Džoli i Šajlo Džoli-Pit na crvenom tepihufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šajlo Džoli-Pit, ćerka holivudskih glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita, podnela je 27. maja, na svoj 18. rođendan, zahtev da se iz njenog imena ukloni prezime njenog oca.


To je i zvanično saopštila pre nekoliko dana u listu Los Angeles Times, što je uobičajena i zakonom obavezna procedura, a ovaj potez najstarijeg biološkog deteta nekadašnjeg para privukao je mnogo pažnje.


Nakon višegodišenjg spekulisanja šta je dovelo do toga da se glumac udalji od šestoro dece koju ima s bivšom suprugom, sada se oglasio advokat Šajlo Džoli-Pit i objasnio delimično njenu motivaciju.

Kako je istakao Piter Levin, tinejdžerka je "donela nezavisnu i značajnu odluku nakon bolnih događaja", a dodao je i da je ona "samo pratila pravni proces" kada je obelodanima ovu informaciju putem medija.

 

Šajlo Džoli-Pit, ćerka holivudskih glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita,
Šajlo Džoli-Pit, ćerka holivudskih glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita,foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šajlo Džoli nije objavila "oglas" u kom je najavila bilo kakvu promenu imena i takvo izveštavanje štampe je netačno – naglasio je Levin.


Kao njen advokat, obavezan sam da objavim pravno obaveštenje jer zakon u Kaliforniji to zahteva od svakoga ko želi da promeni ime – istakao je.


Početkom jula, izvor blizak Bredu Pitu rekao je za People kakav je sada odnos glumca s njegovom decom.

 

Anđelina Džoli sa petoro od šestoro dece koju ima s Bredom Pitom
Anđelina Džoli sa petoro od šestoro dece koju ima s Bredom Pitomfoto: Profimedia

On praktično nema kontakt s odraslom decom. Njegovo druženje s mlađom decom je ograničenije poslednjih meseci zbog rasporeda snimanja – istakao je pre nekoliko dana izvor blizak glumcu.


Anđelina većinu vremena ima decu kod sebe, ali prema njihovom dogovoru, on može da posećuje mlađu – dodao je izvor.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker