iznenadićete se

Mislićete da vidite duplo: 6 poznatih ličnosti za koje sigurno niste znali da imaju sestru/brata blizanca

0

Mnogi poznati ne vole da se privatni detalji iz njihovih života previše izlažu javnosti, pa tako i činjenica da neki od njih imaju blizance može proći nezapaženo.

Meri Kejt i Ešli Olsen poznate su bliznakinje
Meri Kejt i Ešli Olsen poznate su bliznakinjefoto: David BlackmanCollectio / Everett / Profimedia

Iako su sami zvezde, njihovi blizanci često ostaju van svetla reflektora, a čak ni najveći obožavaoci ponekad ne znaju da njihovi omiljeni glumci i modeli imaju "drugu polovinu."

 

Blizanačka veza jedinstvena je i često neraskidiva, a poznate ličnosti koje je imaju svedoče o tome.

 

U nastavku otkrivamo slavne ličnosti koje imaju svoje identične "kopije" za koje možda niste znali.

 

1. Ešton i Majkl Kučer

 

Ešton obožava svog brata
Ešton obožava svog bratafoto: Adam Bettcher / Getty images / Profimedia

Holivudski miljenik Ešton Kučer ima brata blizanca Majkla, koji vodi potpuno drugačiji život. Dok je Ešton stekao svetsku slavu kao glumac, Majkl se posvetio poslovnim i humanitarnim aktivnostima. Rođen sa cerebralnom paralizom, glumčev brat inspiracija je mnogima jer se kroz život borio sa zdravstvenim izazovima, a danas pomaže drugima kroz rad u neprofitnim organizacijama.

 

2. Žizel i Patricija Bundšen

 

Žizel i Patricija Bundšen
Žizel i Patricija Bundšenfoto: Instagram / Printscreen / gisele

Brazilski supermodel Žizel Bundšen nije jedina prelepa žena u svojoj porodici — ona ima sestru bliznakinju Patriciju. Iako nije na modnim pistama kao Žizel, Patricija je bila njena menadžerka i osoba od poverenja tokom većeg dela njene karijere. Ovaj dinamični duo deli posebnu blizanačku vezu i zajedno su prošle mnoge profesionalne izazove.

 

3. Vin i Pol Dizel

 

Malo ko zna da Vin Dizel ima blizanca
Malo ko zna da Vin Dizel ima blizancafoto: Facebook / Printscreen / Vin Diesel

Akcioni heroj Vin Dizel ima brata blizanca Pola, koji se drži dalje od očiju javnosti. Dok je Vin izgradio uspešnu karijeru u Holivudu, Pol je više posvećen tehničkoj strani zabavne industrije i radi kao montažer. Obojica su veoma vezani i često pomažu jedan drugom u svojim karijerama.

 

4. Skarlet i Hanter Johanson

 

Njih dvoje su dvojajčani blizanci
Njih dvoje su dvojajčani blizancifoto: AO Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Zvezda Marvelovih filmova Skarlet Johanson ima brata blizanca Hantera. Iako se ne bavi glumom, Hanter je radio u političkom svetu, a jedno vreme bio je i savetnik u kampanji za tadašnjeg predsednika Baraka Obamu. Izuzetno su bliski, a Hanter često prati svoju sestru na različitim događajima.

 

5. Rami i Semi Malek

 

Oskarovac i brat gotovo da su identični
Oskarovac i brat gotovo da su identičnifoto: IMAGESPACE/MEDIA PUNCH/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Oskarovac Rami Malek, poznat po ulozi Fredija Merkjurija u filmu "Boemska rapsodija", ima brata blizanca po imenu Semi. Semi nije u glumačkom svetu, već radi kao učitelj. Njih dvojica toliko su slični da je Rami u školskim danima znao da se pojavi i odgovara za ocenu umesto svog brata.

 

6. Kameron i Čijem Dijaz

 

Dve sestre liče kao da su bliznakinje
Dve sestre liče kao da su bliznakinjefoto: Instagram / Printscreen / oscarsandfriends

Iako Kameron Dijaz nema bliznakinju, njena rođena sestra Čijem toliko liči na nju da mnogi misle da su bliznakinje. Njih dve imaju zapanjujuću sličnost u izgledu, iako su različitih godina, i vrlo su bliske. Mada se o Čijem ne zna puno kao o Kameron, ona podržava svoju slavnu sestruna svakom koraku.

 

7. Eva i Džoj Grin

 

Eva i Džoj Grin veoma su bliske
Eva i Džoj Grin veoma su bliskefoto: Instagram / Printscreen / evagreenbr

Francuska glumica Eva Grin, poznata po svojim ulogama u mračnim i misterioznim filmovima, ima sestru bliznakinju Džoj. Za razliku od Eve, Džoj se drži podalje od očiju javnosti i vodi miran život. Iako imaju potpuno različite životne puteve, njih dve su veoma povezane.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslušajte trenera Dženifer Lopez

 

makonda-tracker