škakljive teme

Bio mu je "osoba broj 1", a sad tvrdi — godinama nisu u kontaktu! Intrigantan odnos slavnog glumca s posrnulim mogulom

0

Iako je na početku svoje karijere Leonardo Dikaprio bio omiljeni gost Paf Dedija, danas se ograđuje od njihovog prijateljstva.

Paf Dedi danas je ozloglašen i optužen za trafiking, podvođenje...
Paf Dedi danas je ozloglašen i optužen za trafiking, podvođenje...foto: EPA/ASHLEY LANDIS

Reper poznat kao Paf Dedi ili Pi Didi, čije je pravo ime Šon Kombs (54), trenutno se nalazi u pritvoru u Njujorku,  nakon brojnih optužbi za razne gnusne radnje.

 

On je vraćen je u pritvor nakon što je sudija prošle nedelje odbio ponudu da izađe na slobodu plaćanjem kaucije od 50 miliona dolara.

 

Mnoge slavne ličnosti dovedene u vezu s njim, poput Džastina Bibera, distancirale su se od osramoćenog hip-hop mogula, a neki su to učinili i godinama ranije.

 

Među njima je slavni glumac Leonardo Dikaprio, koji je prekinuo odnose s reperom nakon što se pojavila njegova fotografija na jednoj od ozloglašenih belih žurki, koje je organizovao muzički mogul.

 

Izvor blizak Dikapriju tvrdi da već godinama nema ništa s Didijem, koji je, između ostalog, optužen da je "prisiljavao žene na seksualne performanse".

 

Na fotografijama poznatim javnosti nalazi se Dikaprio u Didijevom domu na jednoj od belih žurki iz 1998. godine,  a sam reper je jednom prilikom nazvao Dikaprija "osobom broj 1" na listama zvanica.

 

Još neke od zvezda koje su posećivale Didija jesu Kim Kardašijan, Paris Hilton, Maraja Keri... Ipak, navodi se da Dikaprio nije posećivao te maratonske žurke na kojima su žene, navodno, prisiljavane na razne stvari.

 

Leonardo Dikaprio na 'beloj žurki' Paf Dedija
Leonardo Dikaprio na "beloj žurki" Paf Dedijafoto: Globe Photos via ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

— Leonardo Dikaprio s tim nema ništa — navodi se, uz reči da je glumac na početku karijere posećivao velike kućne žurke, kao i većina u ranim dvehiljaditim godinama.

 

Ipak, iako se navodi da već godinama nije u kontaktu sa Kombsom, on jeste bio na njegovoj rođendanskoj proslavi 2019. godine.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ZATVOR SA BRUTALNIM USLOVIMA! Olivera Ćirković otkrila: To je logor, 23 sata u ćeliji bez prozora

 

makonda-tracker