nije lako

"Ima bolnih dana": Ćerka Brusa Vilisa podelila detalje o njegovoj borbi protiv bolesti i progovorila o svom stanju

0

Slavni glumac se povukao iz posla nakon što mu je otkrivena afazija, a potom je dobio i dijagnozu demencije, zbog čega su bližnji neprestano uz njega.

Brus i Talula Vilis
Brus i Talula Vilisfoto: @buuski/Instagram

Talula Vilis (30), ćerka glumaca Brusa Vilisa i Demi Mur, gostovala je emisiji Today i pričala o životu njenog oca sa frontotemporalnom demencijom, kao i o tome što je njoj utvrđen autizam.


On je stabilno, što je u ovoj situaciji dobro i teško. Ima bolnih dana, ali ima toliko ljubavi – istakla je Talula. – To mi je zaista pokazalo da nijedan trenutak ne uzimam zdravo za gotovo, stvarno mislim da bismo bili najbolji drugari. Mislim da se on ponosi mnome. Morate da budete tu. Morate da budete prisutni.


Ranije je ćerka nekadašnjeg para, prilikom gostovanja u emisiji Dru Barimor, opisala stanje Brusa Vilisa kao "stvarno agresivnu kognitivnu bolest, redak oblik demenecije".

Uvek sam u sebi prepoznavala elemenete njegove ličnosti i jednostavno znam da bismo bili tako dobri prijatelji da smo imali više vremena – svojevremeno je Talula napisala za Vogue.


Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa je i sama prošla kroz težak period, nakon što je sa 29 godina otkrila da ima autizam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah willis (@buuski)


To je vrlo emotivno – rekla je sada Talula. – Ako pričamo iskreno, zaista sam mrzela sebe i mislila da sam slomljena. Shvatila sam da su delovi mene za koje sam mislila da su bolest ili pogrešni ili jednostavno previše za ovaj svet zapravo u redu, samo im je potrebno malo više alata. To mi je dalo više milosti prema samoj sebi.

 

BONUS VIDEO
Kako vakcinisati osobe sa autizmom

 

makonda-tracker