ljubavni trougao

Voleo njenu drugaricu, a sada sa njom razmenjuje nežnosti na jahti: Điđi Hadid uhvaćena sa 20 godina starijim glumcem

0

Holivudski par po prvi put je uhvaćen otkako su počele glasine o njihovoj vezi.

Điđi Hadid uživa u ljubavi sa starijim glumcem
Điđi Hadid uživa u ljubavi sa starijim glumcemfoto: Instagram/@gigihadid

Već mesecima šuška se o romansi između glumca Bredlija Kupera (49) i manekenke Điđi Hadid (28), a sada su konačno potvrdili svoju vezu na jedan suptilan, ali jasan način.

 

Nedavno su viđeni kako se šetaju ulicama Londona, držeći se za ruke, čime su svima stavili do znanja da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

 

Njihova veza dugo je bila obavijena velom tajne, a mnogi veruju da su zajedno još od oktobra prošle godine, kada su ih prvi put primetili u zajedničkom društvu.

 

Prema izvorima bliskim paru, svoje tajne susrete organizovali su daleko od očiju javnosti, u kući na Roud Ajlendu koja pripada njihovoj prijateljici, pevačici Tejlor Svift (34).

 

Nedavno su uhvaćeni kako uživaju na luksuznoj jahti u Sardiniji, gde su proveli nekoliko opuštenih dana zajedno. Njih dvoje su izgledali potpuno spokojno, razmenjujući nežnosti, čime su još jednom potvrdili bliskost koju su dosad vešto skrivali.

 

Javnost s velikim interesovanjem prati ovaj ljubavni par, a mnogi se nadaju da će njihova veza biti dugotrajna, posebno imajući u vidu da ni Điđi ni Bredli dosad nisu imali mnogo sreće u ljubavi.

 

Điđi i Bredli uslikani su na jahti
Điđi i Bredli uslikani su na jahtifoto: CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Điđi iz prethodne veze sa pevačem Zejnom Malikom ima trogodišnju ćerku Kaji, dok Bredli sa bivšom partnerkom Irinom Šajk deli šestogodišnju ćerku Leu de Sejn, koja paru pravi društvo na ovom odmoru.

 

Bredlijeva ćerkica pravi im društvo na odmoru
Bredlijeva ćerkica pravi im društvo na odmorufoto: CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Spekulacije o Điđinom navodnom odnosu sa Leonardom Dikaprijom takođe su podgrevale interesovanje medija, ali ta veza nikada nije zvanično potvrđena.

 

Po prvi put su uslikani kako razmenjuju nežnosti
Po prvi put su uslikani kako razmenjuju nežnostifoto: CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Postoji teorija da su glasine o Điđi i Leonardu plasirane u medije kako bi se skrenula pažnja sa njenog stvarnog odnosa sa Bredlijem. Bez obzira na sve, čini se da su Điđi i Bredli pronašli utehu jedno u drugom i da njihova veza polako izlazi iz senke u svetlo javnosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

makonda-tracker