ponovo ona stara

Ni traga ni glasa od onog lepog lica: Adrijana Lima drastično smršala, mnogi misle da je ovog puta preterala

0

Ljudi su je sretali na ulici, ali mnogi je čak nisu ni prepoznali 

LIMU MNOGI NISU PREPOZNALI NA ULICI
LIMU MNOGI NISU PREPOZNALI NA ULICI foto: Manfred Segerer / imago stock&people / Profimedia

Nakon što je bila na meti brojnih kritika lepa manekenka Adrijana Lima odlučila je da višku kilograma objavi rat i sad je definitivno u tome i uspela.

 

Ogromnu transformaciju mogu da posvedoče i brojne fotografije koje su osvanule u medijima, a na kojima se jasno vidi da od poznate buce nije ostalo ništa.

 

Fotografi su lepu Adrijanu uslikali na ulicama Los Anđelesa i to bez trunke šminke, a mnogi su primetili i da je poprilično bleda. Više nema ni traga od buckastih obraza zbog kojih je često bila na meti kritika.

Ipak, mnogi misle da je upravo zbog toga izgubila ono po čemu je godinama bila prepoznatljiva i da joj neki kilogram više ipak dobro pristaje. 

U moru komentara na društvenim mrežama mogli su se pročitati i oni koji upućuju na to da je Adrijana išla na popularni estetski zahvat 'fox eyes', ali i da je preterala s botoksom i filerima.

 

Da li je odlučila da ipak vrati izgled koji je imala pre svih estetskih korekcija ili joj lice sada izgleda drugačije jer je skinula pozamašan broj kilograma ostaje nam da vidimo.

 

ADRIJANA LIMA DRASTIČNO PROMENILA IZGLED
ADRIJANA LIMA DRASTIČNO PROMENILA IZGLEDfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ono što je sigurno je da je manekenka spremna da ponovo zablista na modnim pistama i da uz malo šminke sigurno ponovo može  da izgleda kao na početku karijere.

 

Podsećanja radi, Lima je svoje treće dete dobila s filmskim producentom Andreom Lemersom, a osim njega Adrijana ima i dve ćerke - Valentinu (13) i Sijenu (10), koje je dobila u braku sa našim košarkašem Markom Jarićem (45).

 

Njih dvoje su se upoznali na žurci u Los Angelesu 2006., a verili dve godine kasnije, kad je Lima slavila 27. rođendan. Venčali su se 2009. na Dan zaljubljenih i  razveli se 2016. godine.

 

Bonus video:

Adrijana Lima slavi uz srpsku muziku

 

makonda-tracker