inspiracija

Skriva bar 10 cm u struku i večno je trendi: Crni stajling Adrijane Lime za svaki dan koji možete da kopirate s lakoćom

0

Brazilsku manekenku Adrijanu Limu često smo viđali proteklih meseci na crvenom tepihu, a sada su je paparaci uhvatili tokom šetnje s verenikom u ležernom, ali vrlo šik izdanju

Adrijana Lima spada u najlepše žene sveta od početka karijere
Adrijana Lima spada u najlepše žene sveta od početka karijerefoto: EPA / VICKIE FLORES

Slavna manekenka Adrijana Lima, nekadašnja "srpska snajka" i bivša supruga košarkaša Marka Jarića, uvek je atraktivna paparacima, koji je prate u stopu po Los Anđelesu, gde živi sa svojom porodicom.


Brazilska lepotica im često umakne, ali pre nekoliko dana ona je uhvaćena tokom šetnje s Andreom Lemerom, poznatim filmskim producentom. Par je primećen tokom kupovine, kada su ćaskali i smeškali se jedno drugom, a oboje su bili u crnom od glave do pete.


Adrijana je izgledala uobičajeno zanosno, a za ovu priliku odabrala je izdanje u business casual stilu, koje vam može poslužiti kao modna inspiracija za razne prilike.

 

Adrijana Lima u crnom od glave do pete
Adrijana Lima u crnom od glave do petefoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ona je ponela crne skinny pantalone i jednostavnu rolku, a sve je začinila blejzerom s kojim nema greške – strukiranim modelom s dvorednim kopčanjem.

 

Adrijana Lima i Andre Lemer u crnom od glave do pete
Adrijana Lima i Andre Lemer u crnom od glave do petefoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Adrijanin izbor bio je sako klasičnog dizajna, jednostavan i vrlo šik, koji ima moć da vizuelno suzi figuru zahvaljujući kroju, a u kombinaciji sa crnom bojom vrlo je laskav za stas.


Brazilska manekenka upotpunila je svoje izdanje crnim patikama za trčanje, a opredelila se za potpuno prirodan look, bez trunke šminke.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Adrijana Lima slavi uz našu muziku

 

makonda-tracker