demantovala je glasine

Govorili su da je debela, pa im je ZAPUŠILA USTA: Adrijana Lima u izdanju zbog kojeg kažu – nikad bolje nije izgledala

0

O čemu će dušebrižnici sada da pričaju? 

Adrijana Lima oduševila Pariz
Adrijana Lima oduševila Pariz foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što se pre oko godinu dana porodila, Adrijana Lima je bila na meti ljudi koji, čini se, nemaju milosti prema poznatim mamama. Do nje su dolazile razni neukusni komentari, a najviše su je pogađali oni koji su se ticali njenog fizičkog izgleda.

 

Adrijana, potpuno normalno, ugojila u trudnoći, a i sama je prizala da joj je porođaj u 42. godini teško pao. Poremetio joj se metabolizam, pa je imala problem da brzo skine višak kilograma.

 

Ipak, godinu dana otkako je postala mama Adrijana blista, a svi koji su je opanjkavali sada neće imati čemu da se raduju.

 

Ona se pojavila nedavno na Nedelji mode u Parizu, gde je opčinila sve jesenjim stajlingom savršenim za sve one žene koje vole eleganciju i prefinjenost spojenu sa udobnošću i komforom.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ovog puta lepa Adrijana je izgledala savršeno. Uski sako joj je istakao struk, a pantalone su izdužile liniju, pa je izgledala možda čak i bolje nego pre druge trundoće. 

 

Ovim je, nadamo se, završena epizoda loših komentara na račun bivše srpske snajke i otpočela novo poglavlje, koje će biti ispisano uspehom i srećom u životu ove lepe Brazilke. 

 

Bonus video:

 

Kako sada izgleda Adrijana Lima? 

 

 

makonda-tracker