gde će od sada raditi?

Tokom košarkaške karijere je zaradio 40 MILIONA! Marko Jarić ima novi posao, a već su poznati svi detalji

0

Marko Jarić se ne bavi više profesionalno košarkom, a poznato je na kom će se radnom mestu od sada naći.

Marko Jarić ima novi posao u jednoj američkoj kompaniji
Marko Jarić ima novi posao u jednoj američkoj kompanijifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Slavni Srbin Marko Jarić izgradio je sjajnu košarkašku karijeru zbog čega je često bio u centru pažnje ne samo domaćih, već i svetskih medija. Ipak, nije samo košarka ono što ga je činilo zanimljivim ljudima širom sveta, već i njegov brak sa Adrijanom Limom, u kom su dobili dve ćerke, ali koji nije opstao.

 

Tokom sjajne karijere, igrao je za RAdnički, Paristeri, Fortitudo, Virtus, Kliperse, Minesotu, Menfis, Real i Montepaski Sijenu, koja je bila njegov poslednji klub. Sa Virtusom je 2001. postao prvak Evrope, a sa reprezentacijom SR Jugoslavije šampion sveta 2002. godine i prvak Evrope 2001.

 

U Americi je nastupao u NBA ligi sedam godina, od 2002. do 2009.

Gde će od sada raditi Marko Jarić?

 

Igrač koji je tokom karijere, kako u NBA ligi, tako i u Evropi zaradio 40 miliona dolara, sada će raditi u jednoj američkoj kompaniji.

 

Kako su iz kompanije čije je ime poznato redakciji naveli, Jarić će obavljati funkciju potpredsednika za poslovni razvoj i šefa Divizije za zabavu i sport. To su čelnici kompanije sa centralom u San Dijegu, koja se bavi pružanjem finansijskih usluga odnosno savetovanjem klijenata kako da upravljaju svojim novcem, potvrdili i na Linkdin profilu.

 

Marko Jarić je postao šef Divizije za zabavu
Marko Jarić je postao šef Divizije za zabavufoto: Dragan Kadić

— Uzbuđeni smo da poželimo dobrodošlicu Marku Jariću u naš tim kao šef Divizije za zabavu i sport. Sa dinamičnom biografijom preduzetnika i veterana NBA lige u kojoj je proveo devet sezona, plus četiri godine u Evroligi, donosi bogato iskustvo i energiju u našu organizaciju. Spremite se za uzbudljive poduhvate pred nama — stoji u njihovoj objavi.

 

I sam Jarić je bio oduševljen što je dobio posao, pa je na svom LinkedIn profilu dodao novo radno mesto.

 

Posebno je zanimljivo to da kompaniju koja je zaposlila Marka Jarića vode ljudi sa ovih prostora, iz Srbije i Bosne i Hercegovine, prenosi Kurir sport.

 

Bonus video

MARKO JARIĆ POKAZAO RASKOŠNU KUĆU U MAJAMIJU Nasred dnevnog boravka OGROMAN LUSTER, u dvorišu bazen

 

makonda-tracker