"Bio sam dodatni tata"

NIKAD je nije odvajao od svoje dece: Čuveni glumac se pojavio na premijeri sa ćerkama, a o jednoj se posebno priča

0

Kada je holivudski glumac pronašao ženu svog života, ona je već bila mama, a sa njenom ćerkom je izgradio takav odnos da mnogi danas ne znaju da joj nije biološki otac

Met Dejmon na premijeri filma 'Openhajmer'
Met Dejmon na premijeri filma "Openhajmer"foto: Wiktor Szymanowicz / AFP / Profimedia

U Londonu je sinoć održana premijera dugo iščekivanog filma Kristofera Nolana "Openhajmer", koja je okupila veliki broj slavnih ličnosti.


Među najzapaženijima bio je američki glumac Met Dejmon, koji je na crveni tepih stigao u posebnom društvu – sa svojim najdražim damama.


Njemu su, naime, društvo pravile ćerke, koje ima s Lusijanom Bozan Baroso, s kojom je u braku od 2005. godine.


Glumac je ponosno pozirao s Aleksijom (25), koju je Lusijana dobila u prvom braku, ali je Dejmon smatra svojim detetom, zatim sa Đijom (14) i Stelom (12), a par ima još i ćerku Izabelu (17).

 

Met Dejmon na premijeri filma 'Openhajmer' sa ćerkama Stelom, Đijom i Aleksijom
Met Dejmon na premijeri filma "Openhajmer" sa ćerkama Stelom, Đijom i Aleksijomfoto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Met je na premijeru stigao u teget odelu i beloj majici, Đija je odabrala dugačku belu haljinu s prorezom, Stela crnu mini-haljinu, a Aleksija je nosila dužu crnu haljinu s bretelama.


Iako je ovih dana u Evropi i Lusijana, ona nije prisustvovala filmskoj premijeri.

 

Met Dejmon i argentinska lepotica Lusijana upoznali su se 2003. godine, u kafiću u kom je ona radila kao konobarica, dok je glumac snimao film "Zauvek zajedno" u Majamiju.


Bukvalno sam je ugledao na drugom kraju prostorije u kojoj je bila gužva, bukvalno – prisetio se Met Dejmon u jednom intervjuu. – Ne znam kako bi se naši putevi ukrstili da se to nije desilo.

 

Met dejmon i Lusijana Bozan
Met dejmon i Lusijana Bozanfoto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Dve godine kasnije, oni su se venčali, a zanimljivo je da je glumac zaprosio Lusijanu prstenom njegove bake iako je mogao da priušti najskuplji dijamant na svetu.


Poznato je da Dejmon ima sjajan odnos sa Lusijaninom ćerkom Aleksijom i, iako ona ima oca, oduvek se smatrao njenim tatom.


S Lusi sam odmah ušao u ozbiljnu vezu. Aleksija je već imala četiri godine, a ja sam joj bio dodatni tata – ispričao je on u jednom intervjuu.


Aleksijin otac je Lusijanin prvi muž Arbelo Baroso, a od samog početka veze Dejmonova današnja supruga bila je na prvom mestu posvećena majka devojčici. Odbijala je njegove pozive na holivudske žurke da bi bila sa ćerkom, a glumac je sve razumeo.

 

Met dejmon i Lusijana Bozan
Met dejmon i Lusijana Bozanfoto: EPA-EFE/WARREN TODA

Rekla bih mu: "Ja imam ćerku od četiri godine, ne idem ja nigde"... A to je bila jedna od stvari koje su mu se dopadale, to što imam dete. Rekao mi je: "Sviđa mi se to što si mama i što je to tvoj prioritet", a neki drugi momci bi razmišljali drugačije. Mislili bi da je to komplikovano, ali njemu nije bilo – ispričala je Lusijana u jednom od retkih intervjua.


Dejmon je početka pristupio Aleksiji kao član porodice, a poznato je da je neko vreme svaki slobodan trenutak van snimanja koristio da bi učio poćerku da vozi.

Moja najstarija ćerka je juče dobila vozačku dozvolu – rekao je potom u jednom intervjuu glumac.


Ona se kao dete pojavila i u njegovom filmu "Kupili smo zoološki vrt" (2009).

 

 

makonda-tracker