nekonvencionalan stil

Slavna glumica otkrila da njen sin (11) još uvek spava s njom u krevetu – i baš je briga šta će ko da misli

0

Ališa Silverstoun živi život po sopstvenim pravilima.

Ališa Silverstoun ima jednog sina
Ališa Silverstoun ima jednog sinafoto: Instagram/aliciasilverstone

Glumica Ališa Silverstoun (47) uzburkala je javnost priznanjem koje se tiče njenog odnosa sa sinom jedincem.

 

Naslednika Bera zvezda filma "Clueless" dobila je u braku sa bivšim suprugom Kristoferom Džareckim i od tada je on centar njenog sveta.

 

Ališa svom detetu pruža bezuslovnu ljubav, a javnost je podelila nedavna izjava da ona i njen u tom trenutku jedanaestogodišnji sin spavaju u istom krevetu.

 

U jednom intervjuu iz 2022. godine Ališa je priznala kako njen sin, uprkos tome što ima 11 godina, još uvek deli krevet sa njom.

 

– Ber i ja još uvek spavamo zajedno i znam da ću biti u problemu što sam ovo rekla, ali nije me briga – izjavila je ona tada.

 

Kako glumica ističe, kada je roditeljstvo u pitanju ne vodi se opšteprihvaćenim društvenim normama, već se ponaša potpuno prirodno.

 

– Ja sam spontana mama puna ljubavi. Verujem u ljubav i prirodu, a društvo u kom živimo se toga plaši – zaključila je ona. 

 

Ona je dodala i to da pravila roditeljstva koja nameće zapad ne bi mogla da prođu u divljini, gde roditelj treba da drži svoje dete uz sebe i štiti ga od drugih životinja i opasnosti koje ih okružuju.

 

Mada mnogi stručnjaci smatraju da je veoma važno decu učiti od malih nogu da spavaju u odvojenim krevetima, pa čak i sobama, Ališa smatra sve suprotno od toga.

 

Naime, ona kaže da sin spava sa njom još otkako je bio beba. Tada joj je zbog dojenja bilo jednostavnije da spavaju u istom krevetu nego da svaki čas ustaje, a topla navika zadržala se do dana današnjeg.

 

– Svaki izbor koji napravim zasnovan je na instiktu ili istraživanju koje sam sprovela na tu temu – zaključila je glumica.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

makonda-tracker