život na visokoj nozi

Kako izgleda usvojena ćerka Filipa Ceptera? Naslednica najbogatijeg Srbina podelila fotku sa skupocene porodične jahte

1

Ema Cepter koju su Filip i Madlena usvojili 2000. godine izrasla je u pravu lepoticu.

Filip i Madlena Cepter imaju jednu ćerku
Filip i Madlena Cepter imaju jednu ćerkufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najuspešnijih i najbogatijih biznismena na ovim prostorima Filip Cepter u skladnom je braku sa suprugom Madlenom već skoro 50 godina.

 

Tokom višedecenijske ljubavi poznati par izgradio je sebi život na kom bi im gotovo svako mogao pozavideti, a pravu sreću donela im je naslednica Ema.

 

Naime, 2000. godine Filipovo i Madlenino porodično gnezdo postalo je potpuno kada su usvojili devojčicu koja je sada izrasla u pravu lepoticu i veoma je uticajna na društvenim mrežama.

 

Na društvenoj mreži Instagram Emu Cepter u ovom trenutku prati nešto više od 15,5 hiljada ljudi, sa kojima naslednica Cepter imperije nesebično deli trenutke iz svoje svakodnevnice.

 

Ipak, o njenom privatnom životu zna se vrlo malo; jedino je poznato da trenutno ima 24 godine i stanuje u Londonu gde ujedno i studira psihologiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Slavni roditelji ne skrivaju ponos i ljubav koju osećaju kada je njihova jedinica u pitanju, a koliko blizak odnos imaju kao porodica jasno se vidi i iz nekih Eminih objava na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo  – izjavila je jednom prilikom Madlena Cepter.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Sa svim tim tinejdžerskim momentima koji su prisutni kod sve dece tog uzrasta, moram da kažem da je Ema jedna dobra devojčica. Dobar učenik. Što kažu ovi koji nas čuvaju, voze – mi znamo Emu, ona uči od svoje druge godine. Sad završava koledž. Ona bi htela u Ameriku, ali kakva Amerika ko će tako daleko da putuje. Videćemo da to bude negde oko Londona - istakla je svojevremeno Emina majka u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ema Cepter skočila u bazen sa dečkom

 

makonda-tracker