problemi u raju?!

Brak se završio baš kao što je i počeo: Problemi Džej Lo i Bena Afleka počeli su još na medenom mesecu u Italiji!?

0

Zajednički odlazak u Italiju iznedrio je prva neslaganja

NEVOLJE U BRAKU SU POČELE JOŠ NA MEDENOM MESECU
NEVOLJE U BRAKU SU POČELE JOŠ NA MEDENOM MESECU foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Medeni mesec bračnog para Dženifer Lopez i Bena Afleka izazvao je veliku pažnju medija, baš kao što je to svima i bilo očekivano. Njih dvoje su tokom boravka u Italiji išli na razne izlete, a sve to bilo je propraćeno brojnim kamerama koje su sve snimile, a ni paparaci ih nisu štedeli.

 

Budući da su oboje veoma poznati i da se bave javnim poslom to je bilo i za očekivati. I dok je Dženifer uživala u svemu što sa sobom nosi slava, njen izabranik nije bio oduševljen što na njih u svakom trenutku neko motri.

 

- Bio je nezadovoljan što ih paparaci prate. Ona je međunarodna superzvezda, a on se ponašao kao da je bilo iznenađenje što će ih pratiti - rekao je izvor.

Kada nisu bili pred kamerama, „jedva su razgovarali jedni s drugima tokom onoga što je trebalo da bude najsrećnije vreme u njihovom životu. Ubedio ju je da se promenio, ali je to je trajalo vrlo kratko - tvrdi izvor.

 

U periodu kad su ponovo uplovili u vezi Ben se još uvek "skidao" sa alkohola.

 

- On se treznio… Bio je u ranjivom stanju, i hemija koja se javila među njima uticala je na to… Bio je uzbuđen zbog toga - rekao je insajder.

 

Aflek je bio otvoren o svojoj borbi sa alkoholom u prošlosti. Navodno se poslednji put vratio na rehabilitaciju 2018.

 

BEN VEĆ DUGO NE ŽIVI SA DŽEJ LO, A SAD JE JASNO - RAZVOD JE TU
BEN VEĆ DUGO NE ŽIVI SA DŽEJ LO, A SAD JE JASNO - RAZVOD JE TU foto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, čini se da je romansa nestala kada se vratio životu bez alkohola. Aflek je počeo da žudi za više privatnosti i više nije mogao da podnese nivo slave koja je pratila Dženifer -  navodi insajder. - On ne želi svitu i svu dramu koja dolazi sa tim u svom domu - rekao je izvor.

 

U međuvremenu, izvori su nam ranije rekli da on i dalje razmišlja o osećanjima Džej Lo uprkos tome što se njihova veza završila u proleće.

 

Izvori su ga opisali kao „veoma zaštitnički nastrojenog prema njoj“, što je podstaklo njegovu odluku da odloži podnošenje zahteva za razvod.

 

DŽENIFER JE PONIŽENA, NE ŽELI VIŠE DA BUDE U BRAKU SA BENOM
DŽENIFER JE PONIŽENA, NE ŽELI VIŠE DA BUDE U BRAKU SA BENOM foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nažalost, nije bilo načina da je ne ponizi.

 

- Ona je besna. Ponizio ju je. On je bio taj koji je inicirao ponovno okupljanje… Ona je napravila veliku stvar jer je on bio ljubav njenog života - rekao je ranije izvor.

 

Lopezova je podnela zahtev za razvod 20. avgusta, na drugu godišnjicu njihovog venčanja u Džordžiji. Predstavnici para koji će se uskoro razvesti nisu komentarisali ovaj događaj.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Da li vam naša pevačica više liči na Džej Lo ili Šakiru?

 

 

makonda-tracker