turbulentni porodični odnosi

Povezivali su ga sa ćerkom srpske pevačice, beskrajno je talentovan: Ko je danas sin Madone i Gaja Ričija?

1

Madona ima šestoro dece, ali ne krije da je posebno vezana za svog prvog sina, kog je dobila u braku s Gajem Ričijem.

Madona i njena deca, Roko Riči i Lurdes Leon, na okupu
Madona i njena deca, Roko Riči i Lurdes Leon, na okupufoto: B4859 / Avalon / Profimedia

Pop ikona Madona Luiza Veronika Čikone, najpoznatija kao samo — Madona, proslavila je 66. rođendan na glamuroznoj proslavi u Italiji. Ona je postavila karusel fotografija na svom Instagramu, a jedna od njih prikazala je svu njenu decu — Lurdes Lolu Leon, Roka Ričija, Dejvida Bandu, Mersi Džejms i bliznakinje Stelu i Ester.

 

Kako je preneo PeopleMadona i njena deca stigli su u Pompeju sa 30 drugih gostiju da proslave rođendan, a ujedno su, pored Madoninog, slavili i rođendan njenog sina Roka.

 

Madonu, koja je nedavno našla čak 38 godina mlađeg momka, retko vidimo sa svom decom istovremeno, a samo su Lurdes i Roko njena biološka deca. Lurdes je dobila s Karlosom Leonom 1996. godine, dok je Roka rodila 2000. godine, u braku sa Gajem Ričijem. Dejvida je usvojila 2005. godine, a Stelu i Ester 2009. i 2012.

I dok je Lurdes Leon javnosti odavno najpoznatije Madonino dete, njen i Gajev sin krenuo je putem umetnosti.

 

Ko je Roko Riči?

 

Roko Riči proslavio je 24. rođendan 11. avgusta. Ovaj momak je svoju pasiju ka umetnosti pretvorio u karijeru i sada je slikar, nakon što je pohađao umetničke škole kako bi svoj talenat nadogradio u formalno obrazovanje

 

U aprilu je predstavio svoju najnoviju kolekciju, a veliku podršku mu pružaju mama i braća i sestre. I dok Madona i Roko danas imaju blizak odnos, to nije bilo tako kada se pevačica razvela od Gaja Ričija 2008.

 

 

 

2015. godine, Roko je putovao s mamom na njene turneje, ali im je odnos, navodno, bio napet, jer je želeo da ide redovno u školu i napustio je mamu da bi se odselio u London, gde mu je živeo otac. Krajem godine, Madona i Gaj su započeli pravnu bitku oko toga gde će Roko živeti, da bi Madona istakla da Roko ilegalno živi u Velikoj Britaniji. 

 

2016. mu je posvetila turnju, ali on je bio odsutan. 

 

Nema jače ljubave od one koju majka oseća prema sinu. Ako mnogo budem pričala o njemu, zaplakaću — rekla je ona tada. — Nadam se da me čuje negde i da zna koliko mi nedostaje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

U to vreme, jedino što je Roko hteo da kaže o Madoni jeste da je ona dobra majka, stroga, ali pravično. 

 

Kada su Madona i Gaj rešili sukob, odlučeno je da Roko ostane kod oca i tamo pohađa školu. Nakon pomirenja, Madona i Roko su postali veoma bliski i ona podržava njegov rad i umetnost.

 

Od dana kada si začet, život s tobom je avantura — poručila mu je jednom majka. — Otkako si se prevremeno rodio, do tvoje ljubavi prema skejtbordingu, bicikima, brejkdensu, parkuru, grafitima, aktivnostima koje dižu adrenalin... Učinio si da brinem više nego bilo koja druga osoba na planeti. Ništa mi ne pričinjava veću radost nego da te gledam kako se razvijaš kao umetnik!

 

Madona ne krije koliko voli svog sina i koliko je ponosna na njegove profesionalne uspehe
Madona ne krije koliko voli svog sina i koliko je ponosna na njegove profesionalne uspehefoto: Shutterstock / Denis Makarenko

Zanimljivo je da su novinari pisali kako se Roko jednom prilikom zagledao u Nikolinu, ćerku Kaje Ostojić.

 

Njih dvoje su se videli u jednom od najluksuznijim odmarališta na svetu, a u pitanju je Verbijer, u Alpima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Pričalo se da ju je Roko ugledao u restoranu...

 

Sedeli su jedno naspram drugog i sve vreme je gledao u njenom pravcu. Ona se tokom ručka stidljivo krila iza Kaje kako im se pogledi ne bi susretali. Nedugo zatim Nikolina je krenula u toalet...

 

Roko je zaustavio ispred vrata u želji da se upoznaju. Nikolina ga je pozdravila, pružila mu ruku i brzo se vratila za sto — ispričao je dobro obavešteni izvor za Srpski telegraf.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Sin Bate Živojinovića o utiscima sa izložbe Bata u 90 slika​​​​​​

 

makonda-tracker