tužno...?

Otkrila je da je trudna — i da se razvodi: Pevačica ostavila muža posle 7 godina ljubavi, a on "lajkuje" vesti o razvodu

0

Iako su blagosloveni još jednom trudnoćom i detetom na putu, slanvi par u tom momentu stavlja tačku na svoj brak.

Kardi Bi i Ofset čekaju treće dete i istovremeno se razvode
Kardi Bi i Ofset čekaju treće dete i istovremeno se razvodefoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Reperka Kardi Bi trudna je i čeka treće dete, kako je sama otkrila na svojim društvenim mrežama. Otac deteta, kako je sama rekla, jeste Ofset, njen kolega i suprug, ujedno i čovek s kojim već ima dvoje dece, ćerku Kalčr (6) i sina Vejva (2).

 

Kardi Bi potvrdila je da traži starateljstvo nad sve troje dece, a uz to i traži da se sva zajednička imovina, stečena tokom braka dugog 7 godina. 

 

Kako piše TMZ, nema eksplicitnog pominjanja predbračnih ugovora, a Kardi je navela "nepomirljive razlike" kao razlog za rastavu.

 

Kako je otkriveno, Kardi je ta koja je prekinula sve i želi da se razvede, a sve to u jeku vesti i da je trudna po treći put.

 

Svaki kraj je i novi početak — napisala je ona u opisu Instagram fotografija na kojima mazi svoj rastući stomak.

 

Zahvalna sam što sam ovu sezonu delila s vama, što ste mi doneli više ljubavi, više života i najviše obnovljene moći. Podsetili ste me da mogu da imam sve — obratila se ona svojoj publici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

Podsetili ste me da nikad ne moram da biram između života, ljubavi i strasti. Mnogo vas volim i ne mogu da dočekam da vam pokažem šta ste mi pomogli da postignem i kako ste me pogurali — zaključila je buduća mama.

 

Iako Ofset još nije prokomentarisao navode o razvodu, on je uhvaćen kako "lajkuje" Instagram vest o njihovom razvodu.

 

Par je bio zajedno od 2017. godine, a Ofset je od tada upleten u brojne preljube i skandale, premda je on to demantovao.

 

Izvor blizak par tvrdi da razlog za rastavu nije nevera, već su se, naprosto, udaljili, te da je to najviše pokrenulo Kardi, koja je razvod inicirala.

 

Bonus video

Danijela Dimitrovska o razvodu od Ognjena

 

makonda-tracker