strašan sudar

Pretrpeo je povredu glave i hitno prevezen u bolnicu: Sin Anđeline Džoli i Breda Pita doživeo saobraćajnu nesreću

0

Paks Džoli Pit svojim vozilom naleteo je na automobil, nakon čega je hitno prevezen u bolnicu.

Anđelina Džoli i njen usvojeni sin Paks
Anđelina Džoli i njen usvojeni sin Paksfoto: EPA-EFE/MIKE NELSON

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks Džoli Pit, hospitalizovan je nakon što je, kako navode strani mediji, pretrpeo povredu glave u saobraćajnoj nesreći!

 

Dvadesetogodišnjak je vozio električni bicikl u Los Anđelesu kada se slupao o auto, prenosi TMZ, a policija i hitna pomoć odmah su ga prevezli u bolnicu jer se žalio na bol u glavi.

 

Navodi se da mladić nije nosio kacigu u trenutku nesreće.

 

Kako su preneli strani mediji, među kojima Dejli Mejl, on je nailazio na raskrsnicu,  kada je udario u automobil koji je stajao u mestu, jer je na semaforu bilo crveno svetlo. Sve se desilo na Los felis bulevaru, koji je tokom špica uvek regularno pun saobraćaja. 

 

Voozač kola navodno je odmah izašao i proverio povređenog Paksa pre nego što su stigli policajci i bolničari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pax Jolie Pitt (@paxalbum)

 

Prvi izvori naveli su da Paks pati od krvarenja u mozgu, ali kasnije je rečeno da je momak ipak stabilno, premda detalji povreda još uvek nisu jasni.

 

U kakvom je odnosu Paks sa ocem?

 

Anđelina Džoli usvojila je Paksa 2007. godine u Vijetnamu, kada je dečak imao tri godine, nakon što ga je na usvajanje dala biološka majka, zavisnica od heroina. Bred Pit, s kojim je tada bila u vezi, usvojio ga je zvanično naredne godine.

 

Ipak, tokom godina je njihov odnos postao katastrofalan.

 

Paks i Bred Pit
Paks i Bred Pitfoto: Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, Paks je 2020. godine na Instagramu napisao i da je Bred Pit napravio "neprestani pakao" od života svoje porodice. 

 

Usvojeni sin nekadašnjeg para na Dan očeva je pisao o tome kako deca u porodici Džoli-Pit "drhte od straha" kada su s njim .

 

Možeš da govoriš sebi i svetu šta hoćeš, ali istina će isplivati jednog dana – poručio je Paks i čestitao Dan očeva "užasnom ljudskom biću".
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Težak udes na pristupnoj saobraćajnici kod naplatne rampe Preljina

 

makonda-tracker