"bila je puna nade"

Ostavile su prošlost iza sebe i – popričale poslednji put: Glumica se prisetila razgovora sa Šenon Doerti pre smrti

0

Dve koleginice koje su sarađivale pre više od tri decenije uspele su da prebrode teške trenutke iz prošlosti i porazgovaraju otvoreno i emotivno o svemu pre nego što je Šenon Doerti napustila ovaj svet.

Tori Speling i Šenon Doerti zbližile su se na snimanju serije 'Beverli hils'
Tori Speling i Šenon Doerti zbližile su se na snimanju serije "Beverli hils"foto: torispelling, Instagram

Američka glumica Šenon Doerti preminula je sredinom jula posle dugogodišnje borbe protiv raka.


Zvezda serija "Beverli hils" i "Čari" umrla je u 54. godini, a tužne vesti potvrdila je njena portparolka, istakavši da je glumica izgubila tešku i dugu bitku.


Veliki broj poznatih ličnosti i glumaca s kojima je Šenon Doerti sarađivala tokom svoje duge i uspešne karijere oglasio se nakon tragičnih vesti o njenoj smrti, među njima i glumica Alisa Milano, s kojom je imala loš odnos još od "Čari".

Sada se na prerani odlazak Šenon Doerti osvrnula i Tori Speling, koja je s njom devedeseetih snimala obožavanu seriju "Beverli hils".

Imala sam mnogo smrtnih slučajeva u svom životu i ne verujem u kajanje, ali se kajem što nisam imala vremena za drugu priliku, da ostavim prošlost u prošlosti i osvrnem se na sve dobre stvari, da popričamo i da obavimo taj poslednji razgovor – istakla je glumica u podkastu 90210MG.


Međutim, sa Šenon Doerti je drugačije – taj razgovor se dogodio.


Imam osećaj da smo ona i ja to uradile – zaključila je Spelingova. – Mnogo sam zahvalna na tome.


Glumica Dženi Gart, koja je s njima igrala u popularnoj seriji, prokomentarisala je da ona nije uspela da ima takvu vrstu oproštaja od koleginice i da joj je drago što je Tori Speling to doživela.

Volela bih da sam i ja imala tu priliku – rekla je za žaljenjem.


Tori je primetila da je pozitivan stav i optimizam koji su krasili Šenon Doerti tokom njene duge bitke naveli sve oko nje da poveruju da će uspeti da se izleči.


Tako se snažno borila, bila je takva ratnica... Kroz ceo svoj život i karijeru je pokazivala da može da pređe preko svega – istakla je glumica. – Dakle, iako znamo da je to tako zlo, da uzima sve što volimo... Ona je bila puna nade.

Tori Speling bila je jedna od prvih koji su se javno oprostili od pokojne glumice, a na Instagramu je podelila više starih fotografija i napisala:


Šen... Ja ću nastaviti da nosim vatru. Preuzimam moć! Ostaću buntovna za tebe. Volim te svim srcem. Zauvek.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Pobedila rak, rodila dete dok je bila u komi, a onda se desila čarolija

 

makonda-tracker