duga ljubav

28 godina mlađa, zanimljive biografije i – zaljubljena do ušiju: Rasel Krou godinama ljubi mladu lepoticu

0

Ulogom u filmu "Gladijator" je pre 24 godine osvojio srca žena širom planete, a Rasel Krou je i danas veoma šarmantan, ali, na žalost dama, zauzet.

Australijski glumac Rasel Krou
Australijski glumac Rasel Kroufoto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Film "Gladijator 2", dugo iščekivani nastavak pravog klasika u režiji Ridlija Skota, krajem ove godine stiže u bioskope, a zaljubljenici u svet filma i stari Rim jedva čekaju da vide hoće li drugi deo biti na nivou "Gladijatora" iz 2000. godine.


Sada ćemo u glavnoj ulozi gledati Pola Meskala, dok je prvi deo danas sinonim za australijskog glumca Rasela Kroua, koji je dobio Oskara za ovu ulogu.


Obožavani umetnik, koji se prilično promenio od uloge gladijatora Maksimusa, što je i normalno jer je prošlo skoro četvrt veka, i danas vredno radi i svake godine snimi po nekoliko filmova. Kada nije na setu, on uživa u ljubavi s 26 godina mlađom glumicom Britni Teriot.

Par se upoznao na snimanju "Slomljeni grad" 2013. godine – dok je Rasel Krou bio u braku s glumicom Danijelom Spenser, ali su se prve glasine o njihovoj vezi pojavile tek 2020, sedam godina kasnije.

1 / 5 Foto: DIIMEX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tada su ih paparaci primetili kako deluju vrlo blisko dok su igrali tenis, a prvi put su se kao par zvanično pojavili tek dve godine kasnije, na italijanskoj premijeri filma "Poker Face".

 


Ko je devojka Rasela Kroua?


Britni Teriot rođena je u Nju Orleansu, a mediji su pisali da već neko vreme živi u Australiji. Ona je kao glumica zabeležila samo jednu ulogu – u pomenutom "Slomljenom gradu", a nakon toga u svojoj biografiji ima samo poslove lične asistentkinje Rasela Kroua u nekolicini filmova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Theriot (@britriot)


Pre nekoliko godina, počela je da radi kao agentkinja za nekretnine, a kompanija Mirambell Realty na Fejsbuku istakla da je ona bila jedna od najboljih radnica u februaru 2019. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Theriot (@britriot)


Kako je Rasel krou pokazao na društvenoj mreži Iks/Tviter, njegova devojka je u odličnim odnosima s njegovom decom, pa je tako ovaj par uživao na odmoru u Rimu s glumčevim sinovima Čarlsom i Tenisonom i njihovim prijateljima i tom prilikom obišli Koloseum, gde je australijski superstar snimao "Gladijatora".


Odveo sam klince da vide moju staru kancelariju – našalio se glumac, a tada su Britni i on s Raselovim sinovima obišli i Sikstinsku kapelu i Fontanu di Trevi.

Par uživa u putovanjima i zajedno su do sada viđeni na više mesta širom sveta, a strastveni su zaljubljenici u tenis, pa ćete ih neretko videti na tribinama tokom važnih mečeva.

 

Rasel Krou i Britni Teriot na teniskom meču
Rasel Krou i Britni Teriot na teniskom mečufoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tajna mladolikosti Breda Pita

 

makonda-tracker