otac ga već izvukao iz zatvora

U maju je viđena lica prekrivenog modricama: Sin čuvenog glumca uhapšen zbog napada na majku

0

Bivša manekeneka i glumica progovorila je o incidentu u kom ju je sin povredio, nakon čega je lišen slobode

Nikolas Kejdž na aerodromu sa suprugom Riko i njihovom ćerkom
Nikolas Kejdž na aerodromu sa suprugom Riko i njihovom ćerkomfoto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sin holivudskog glumca Nikolasa Kejdža uhapšen je zbog napada smrtonosnim oružjem nakon što je navodno napao svoju majku, javljaj The Sun.


Američka verzija ovog lista potvrdila je da je Veston Kejdž Kopola u sredu uhapšen u Los Anđelesu, nekoliko sedmica nakon što je njegova majka Kristina Fulton viđena u modricama nakon sukoba s njim.


I portparol losanđeleske policije potvrdio je da je sin Nikola Kejdža lišen slobode, a potom je pušten uz kauciju od 150.000 dolara. Veruje se da je upravo slavni glumac bio taj koji je platio kauciju.

 

Veston Kejdž Kopola, sin Nikolasa Kejdža
Veston Kejdž Kopola, sin Nikolasa Kejdžafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Porodica je znala da će se ovo desiti, ali je suvišno reći da je ovo veoma veliki šok – rekao je iza The Sun zvor blizak Kejdžovima.

Veston je navodno napao majku u aprilu, a ona je na Instagramu objavila saopštenje o "strašnom" incidentu sa sinom.


Veston i ja se nismo svađali pre incidenta – napisala je Kristina Fulton. – U nedelju, 28. aprila, nekoliko Vestonovih najboljih prijatelja me je pozvalo da im pomognem jer je Veston imao krizu mentalnog zdravlja.


Kada je stigla, kaže da je "brzo delovala da bi osigurala Vestonovu bezbednost".

 

Kristina Fulton, majka sina Nikolasa Kejdža, fotografisana je u modricama pre nekoliko nedelja.
Kristina Fulton, majka sina Nikolasa Kejdža, fotografisana je u modricama pre nekoliko nedelja.foto: Bruce/javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Po dolasku me je dočekao moj sin, koji je očito bio u stanju nervnog sloma, što je postalo užasno iskustvo – nastavila je ona. – Uvek sam podržavala svog sina u borbi za mentalno zdravlje. Činim sve što mogu da mu pružim stalnu podršku koja mu je potrebna.


Policija tvrdi da je Veston najpre ušao u verbalnu raspravu s majkom pre nego što ju je napao, a ona je nakon svega bila u modricama, piše People.


Ovo nije prvi put da je Veston uhapšen, budući da se i 2017. našao iza rešetaka nakon vožnje pod dejstvom alkohola, kada je udario u nekoliko saobraćajnih znakova, parkirane automobile, poštanske sandučiće i drvo i zatim pobegao s lica mesta.

BONUS VIDEO

Nikolas Kejdž glumi samog sebe

 

makonda-tracker