icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

drakula

Ima nešto ćaknuto i uznemirujuće u tome: Nikolas Kejdž objasnio zašto je pio sopstvenu krv u novom filmu

 

Na snimanju se često događaju različite anegdote, a Nikolas Kejdž je ispričao jednu, da blago kažemo, neobičnu scenu sa seta svog poslednjeg filma.

 

Kejdž u filmu Renfild glumi čuvenog vampira Drakulu
Kejdž u filmu Renfild glumi čuvenog vampira Drakulufoto: Universal / Planet / Profimedia

Slavni holivudski glumac Nikolas Kejdž otkrio je jednu ne baš svakodnevnu scenu sa snimanja svog poslednjeg filma Renfild. U tom ostvarenju Kejdž glumi glavnog negativca - kultnog Drakulu.

 

Glumac, koji važi za jednog od najekscentričnijih u Holivudu, tokom jednog intervjua nedavno je otkrio da je na tom filmu pio sopstvenu krv.

 

Kejdž je pričao o Renfildu i odgovarao na pitanja u vezi sa tim ostvarenjem, a onda je od voditelja dobio, za neke, malo čudno pitanje.

 

 

"Da li si na snimanju filma o Drakuli pio pravu krv, što je inače Drakuli u opisu radnog mesta?"

 

Kad je čuo pitanje, Kejdž je zvučao kao da se obradovao istom. A njegov odgovor objašnjava i zašto.

 

- Očnjaci koje sam nosio u filmu su bili pravi, bili su keramički i prilično šiljasti. Tako da sam se ugrizao za usnu nekoliko puta zbog čega sam na snimanju zaista pio sopstvenu krv - odgovorio je Kejdž.

 

Iako je jasno da ovo nije bilo namerno, nego da je do svega došlo jednom slučajnošću, mnogi su ovo smatrali za jedan suvišan i uznemirujuć detalj. Međutim, voditelj i glumac nisu tu promenili temu.


- Volim ukus sopstvene krvi - rekao je zatim voditelj

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Morte XIII (@lamortexiii)

 

- Ima nešto interesantno i ćaknuto u tome - dodao je Kejž na to.

 

Film Renfild u režiji Krisa Mekeja bi trebalo da ima premijeru 14. aprila ove godine. Radnja je zasnovana na životu Drakulinog pomoćnika, Renfilda. Njegov posao je da stavi žrtve na tanjir i da sledi naredbe svog šefa.

 

U filmu Renfild pokušava da pobegne od slavnog vampira i sledi njegov put, ali mu to neće tako lako poći da za rukom.