ima li pravo?

"Moji unuci dolaze u godine..." Otac Megan Markl otkrio teško pitanje s kojim će Hari i ona uskoro morati da se suoče

0

Tomas Markl je već godinama u lošim odnosima sa ćerkom, a sada je otkrio sa čime će ona uskoro morati da se suoči.

Megan Markl i princ Hari imaće važno pitanje na koje će morati da odgovore u budućnosti
Megan Markl i princ Hari imaće važno pitanje na koje će morati da odgovore u budućnostifoto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Otac Megan Markl, Tomas Markl, već godinama je u lošim odnosima sa svojom ćerkom, ali i njenom porodicom, te svoje unuke nikada nije ni upoznao, kako strani mediji navode.

 

Markl puni 80 godina idućeg meseca, a to je za njega poseban datum kada ga neka pitanja muče još više nego ranije.

 

Naime, deka princa Arčija i princeze Lilibet tvrdi da postoji jedno pitanje s kojim će princ Hari i njegova ćerka Megan morati uskoro da se suoče.

 

Moji unuci dolaze u godine kada će krenuti da postavljaju pitanja, kao i sva deca. Doći će u stadijum kada je neizbežno da pitaju roditelje zbog čega su presekli veze s obema stranama familije. Imaju dvojicu deka koji žele da ih vide, od kojih je jedan britanski kralj. Nisam za svojih 80 godina mislio da ću u nečemu biti u istom sosu kao kralj — rekao je Markl, prenosi MailOnline.

 

Tomas Markl
Tomas Marklfoto: heImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Markl takođe kaže da postoji posebna veza između rođaka, a Harijeva i Meganina deca i to propuštaju, jer ne viđaju Džordža, Šarlot i Luija.

 

On je dodao da će odluke koje su doneli Hari i Megan uticati na njihovu decu do kraja života.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

 

makonda-tracker