slatko!

Koga ljubi Suri Kruz? Ovaj momak je zet Kejti Holms i Toma Kruza, a njihove fotografije preplavile su svetske medije

0

Suri Kruz je nedavno maturirala, ali i predstavila javnosti svog momka i pratioca s mature, mladog muzičara.

Suri Kruz s momkom Tobijem Koenom
Suri Kruz s momkom Tobijem Koenomfoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suri Kruz, ili, kako se sada predstavlja, Suri Noel, završila je srednju školu, a pre nekoliko dana prisustvovala je vrlo lepo raspoložena proslavi mature sa svojim prijateljima.

 

Nekoliko dana kasnije, Suri je uslikana u društvu svoje majke i prijatelja na ulicama Njujorka sa diplomom srednje škole "LaGuardia" u ruci, a odsustvo njenog slavnog oca bilo je primetno, ali ne i iznenađujuće, u svetlu činjenice da već godinama nemaju nikakav kontakt.

 

Ipak, ono što je mnoge iznenadilo jeste to da je devojčica na dodeli diploma prozvana pod imenom Suri Noel.

 

Ovih dana, čini se, nerazdvojna je od svog momka, prvog za kog je javnost saznala, a reč je, kako to i priliči mladoj devojci, njenoj srednjoškolskoj ljubavi i drugaru iz razreda.

 

Ono što njihovu ljubav čini utoliko simpatičnom jeste što je Surin momak bio i njen pratilac na maturi na Menhetnu. Njih dvoje bili su nerazdvojni i nasmejani, a sada su se pojavile i njihove prve fotografije na kojima razmenjuju nežnosti.

 

1 / 7 Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Reč je o momku koji se zove Tobi Koen, a ima više profila na društvenim mrežama. On se bavi muziko, a kako se navodi, studiraće na Berkli muzičkom koledžu u Bostonu od ove jeseni, dok će Suri studirati na Karnegi Melon univerzitetu u Pitsburgu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POSLE DRUGOG SASTANKA RAZMIŠLJAMO O BRAKU I DECI Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi

 

makonda-tracker