porodična drama

Poslednji susret Toma i Suri Kruz koji slama srca: Glumac ima troje dece, a najmlađu ćerku nije video PREKO 10 GODINA

1

Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms nedavno je završila srednju školu, a slavni otac tog dana nije bio uz nju.

foto: MAXPPP / Newscom / Profimedia
foto: MAXPPP / Newscom / Profimedia

Holivudski par Tom Kruz i Kejti Holms iznenadili su javnost kada je 2012. godine procurela informacija o njihovom razvodu.

 

Dok su se svetovi dvoje glumaca razdvajali, sve oči bile su uprte u njihovu ćerku Suri koja je tih dana postala središte pažnje medija.

 

Danas Suri ima osamnaest godina i završila je srednju školu, a sa slavnim ocem ne razgovara već godinama unazad.

 

Kruzova naslednica uslikana je pre neki dan na ulicama Njujorka u društvu majke i prijatelja, nakon dodele diploma srednje škole koju je pohađala.

 

Nasmejana i vesela, sada već odrasla Suri često provodi vreme sa Kejti Holms koja ju je sama odgojila. Tom Kruz pre više od 10 godina prekinuo je svaki kontakt sa bivšom suprugom i ćerkom.

 

Suri Kruz sa majkom nakon ceremonije dodele diploma
Suri Kruz sa majkom nakon ceremonije dodele diplomafoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Punoletna Suri donela je odluku da preseče i poslednju vezu sa zvezdom Top Gun-a, zamenivši njegovo prezime srednjim imenom svoje majke pa se tako sada predstavlja kao Suri Noel.

 

Šta je pošlo po zlu i zašto je holivudski star u potpunosti izbrisao ćerku iz svog života ostaće misterija. Ipak, ova nagla promena nije se dogodila preko noći.

 

Suri Kruz i Kejti Holms
Suri Kruz i Kejti Holmsfoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Naime, nakon objave o razvodu od Holmsove, Kruz je i dalje vreme provodio sa svojom tada još uvek malenom naslednicom.

 

Tako su njih dvoje više puta uslikani kako na ulicama Njujorka provode kvalitetno zajedničko vreme, a 31. jula 2012. godine CBS news prenosi kako su otac i ćerka viđeni u tematskom parku na Floridi.

 

 

Kako se navodi, Tom je svoju tada šestogodišnju ćerkicu obradovao odlaskom na "najsrećnije mesto na svetu", kako mnogi nazivaju "Walt Disney World" luna park na Floridi.

 

– Bilo je stvarno slatko. Šetala je unaokolo kao da je vlasnica tog mesta, sjajno se provodila, a Tom, koji je izgledao zaista zgodno, razgovarao je sa njom, zaista se bavio njom – rekla je za People žena koja se u isto vreme našla u pomenutom parku.

 

 

Nažalost, nakon ovog druženja susreti glumca i malene Suri postali su sve ređi, dok odnosi u potpunosti nisu zahladneli. 

 

Pored Suri, Tom Kruz ima još dvoje starije dece iz braka sa koleginicom Nikol Kidman – Konora i Izabelu Džejn Kruz. Oni takođe sa ocem ne razgovaraju već godinama, baš kao ni lepa Nikol.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kruz Bekam u provodu

 

 

makonda-tracker