misterija traje

Šuškalo se da je zbog nje izgubio PRILIKU ŽIVOTA: Ova zaboravljena ljubav glumca i pevačice i danas je PRAVA ENIGMA

0

Da li je zaista bila u pitanju ljubav zbog koje su de velike zvezde izgubile glavu jedno za drugim preko noći ili nešto sasvim, sasvim drugačije, mišljenja su i danas podeljena.

Tom Hidlston i Tejlor Svift bili su kratko zajedno, ali su iz dana u dan punili medijske stupce
Tom Hidlston i Tejlor Svift bili su kratko zajedno, ali su iz dana u dan punili medijske stupcefoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Ljubavni život američke kantautorke Tejlor Svift uvek je interesantan javnosti jer spada u najpopularnije mlade žene muzičke industrije, a u više navrata je u svojim pesmama otkrila pojedinosti svojih veza.


Već skoro godinu dana ona je u ljubavi s NFL zvezdom Travisom Kelsijem, a poznato je da je ljubila neke od najpoznatijih muškaraca današnjice, poput Harija Stajlsa, Džejka Džilenhala, Džoa Alvina, Džoa Džonasa...


Jedna od njenih najvećih ljubavi bio je poznati di-džej i producent Kalvin Haris, a par se razišao na ne preterano prijateljski način. Potom su razmenjivali otrovne strelice, ali je Tejlor uskoro imala preča posla – upravo tih dana se zaljubljivala u čuvenog glumca.

Na Met gali 2016, početkom maja, ona je upoznala britanskog glumca Toma Hidlstona, a uskoro je društvene mreže preplavio snimak na kom oni na simpatičan način zajedno plešu uz pesmu "Bring Em Out".

Samo mesec dana kasnije, otkriveno je da su se Kalvin Haris i ona rastali, ali su izvori bliski paru rekli da "nema drame" i da "niko nije varao".


Međutim, već sredinom junu, Hidlston i Tejlor bili su glavna vest u svetu slavnih. Svi su pisali o njihovoj vezi, paparaci im nisu dali mira, a oni su viđeni na koncertu Selene Gomez u Nešvilu, glumac je upoznao pevačicine roditelje, a potom i ona njegovu majku. Fotografi su ih pratili po Americi, Engleskoj, Italiji, a stalno se provlačilo isto pitanje – je li u pitanju samo marketinški trik.

 

Tejlor Svift i Tom Hidlston uživali su u dugim šetnjama pored reke i često bili pred očima javnosti
Tejlor Svift i Tom Hidlston uživali su u dugim šetnjama pored reke i često bili pred očima javnostifoto: WMPS14 / Backgrid UK / Profimedia

Oni su vrlo bliski za ljude koji se viđaju samo nekoliko nedelja – rekao je neimenovani izvor za People i dodao da su se "vrlo brzo zaljubili jedno u drugo", a mnogi su sumnjali u autentičnost ove veze.


I sam glumac morao je da odgovara na ova neprijatna pitanja.


Istina je da smo Tejlor Svift i ja zajedno i veoma smo srećni. Hvala na pitanju. To je istina. Nije samo zbog publiciteta – rekao je u intervjuu za The Hollywood Reporter.


Oni su nastavili da putuju zajedno, preleću pola planete da se vide, ljubili su se i mazili ne hajući za paparace koje su se tiskali iza njih po ulicama... I potom raskinuli iz čista mira već u septembru.

 


Izvor blizak paru rekao je za People da je rastanak bio prijateljski, a oni kasnije nisu često pominjali ovu vezu. Hidlstona su u intervjuu za The Telegraph godinu dana kasnije pitali da li se kaje zbog pažnje medija koju je njegova ljubav s pevačicom privukla, a on je rekao da ne zna zašto bi se kajao i dodao da radije ne bi pričao o tome.

Nakon raskida, pojavila se glasina da je Tom bio taj koji je hteo da veza bude još izloženija javnosti i da sa svojom devojkom ode na dodelu Emija, dok je ona želela da sačuvaju privatnost. Zato je, navodno, ona raskinula s glumcem, a on je, opet navodno, izgubio još više od devojke.


Prema pisanju medija, u to vreme se spekulisalo da će Tom Hidlston zameniti Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda, a ljubav s Tejlor Svift mu je uništila tu šansu.


Navodno je glumac izgubio misterioznost koja ga je pratila od početka karijere.

 

Tejlor Svift i Tom Hidlston viđali su se tokom leta 2016. godine
Tejlor Svift i Tom Hidlston viđali su se tokom leta 2016. godinefoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Tomov nastup u seriji "Noćni menadžer" ga je svrstao među kandidate za agenta 007, ali razgovori o tome su se završili. Bondu treba oreol misterije, a njegova javna veza s Tejlor ga je izbacila iz igre – rekao je anonimni izvor.


Međutim, Hidlston je kasnije tvrdio da ga niko nije zvao zbog uloge Bonda. 

 

U svakom slučaju, i danas, osam godina kasnije, mnogi nisu uvereni da je ovo bila prava veza, iako i mnogo onih koji veruju da je kratka i intenzivna ljubav s britanskim džentlmenom bila baš to što je trebalo Tejlor posle raskida s Klavinom Harisom.


On je, inače, već godinama u vanbračnoj zajednici s glumicom Zave Ešton, s kojom je 2022. dobio prvo dete.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Znaci da ste u vezi s ljubomornom osobom

 

makonda-tracker