hm, da li je ovo ok?

"Prestanite, to je užasno!" Dejvida Bekama uslikali paparaci sa ćerkom, fotografije u mnogima izazvale BES

0

Od kada je bila mala, Harper sa Bekamom ima veoma prisan odnos, koji pomalo prevazilazi granice očinskog odnosa 

DEJVID BEKAM IMA POMALO ČUDAN ODNOS SA ĆERKOM
DEJVID BEKAM IMA POMALO ČUDAN ODNOS SA ĆERKOM foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Fudbaler Dejvid Bekam poveo je svoju ćerku Harper na fudbalsku utakmicu koja je odigrana u Fort Loderdejlu, u SAD-u, a potom je podelio za njega slatki trenutak sa njom.

 

Ipak, čini se da se ono što se moglo videti mnogima nije dopalo. Suvlasnik fudbalskog kluba Inter Majami usnimljen je od strane paparaca dok je sa ćerkom Harper uživao u igri. 

 

Ono što su svi odmah primetili jeste da su veoma prisni, ali to nije mnogo iznenadilo, jer Bekam svoju ćerku ljubi u usta još od kad je bila mala.

Dok je bila devojčica to je moglo da prođe kao simpatično i slatko, ali prema mišljenju mnogih, sada, u vremenu kad je ona tinejdžerka to svakako nije nešto što je lepo videti.

 

Ovog puta on je nije poljubio pred svima, ali je držao oko struka i u igri je mazio. Oboje su se osmehivali i reklo bi se uživali, a čim je fotografija dospela na društvene mreže bilo je mnogo komentara onih koji su smatrali da je njihovo ponašanje neprimereno.

Da podsetimo, prošlog juna bivši engleski fudbaler je ponovo izazvao gnev pratilaca nakon što su se pojavile fotografije na kojima je ljubio Harper, svoju jedinu ćerku, u usne tokom slatkog noćnog izlaska.

 

Dejvid je podelio njihov snimak dok su pevali i odlično se zabavljali, a onda se ona nagla i poljubila oca pravo u usta. 

 

Iako je veoma verovatno da Dejvid zapravo nije imao nikakvu lošu nameru, neimpresionirani fanovi su pohrlili da podele oštre komentare na račun njegovog ponašanja.  

- Ona je velika devojka, sada je vreme da prestaneš da je ljubiš u usne. Loše je da ljubiš svoju ćerku - insistirao je jedan obožavalac, a drugi je dodao:

 

- Izvini, ali zar nije sada malo velika da bi je ljubila u usne? Osećam da je to pogrešno.

 

Treći pratilac je bio najoštriji u komentaru:

 

- Prestanite sa slikama ljubljenja! To je užasno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Bruklin Bekam i Nikola Pelc 

 

makonda-tracker