preslatke su

Čim je vidite pomislićete - pa ona je NJENA KOPIJA: Džesika Alba pokazala ćerku i s ponosom objavila NAJLEPŠE VESTI

0

Njih dve su toliko bliske da ćete morati dobro da se zagledate kako biste videli koja je koja 

DŽESIKA ALBA PROSLAVILA ĆERKI 16 ROĐENDAN
DŽESIKA ALBA PROSLAVILA ĆERKI 16 ROĐENDANfoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Džesika Alba je juče imala veliki razlog za slavlje. Njena ćerka Honor je u petak, 7. juna objavila emotivnu poruku na društvenim mrežama uz fotografiju šesnaestogodišnje ćerke Honor, koju je dobila sa svojim suprugom Kešom Vorenom.

 

- Moja slatka 16-godišnja Honor - počela je ponosna mama natpisom na Instagramu, koji je uključivao nekoliko fotografija i video snimaka njene ćerke tokom proteklih 16 godina.

 

- Plačem dok ovo pišem - najnežniji je osećaj na svetu biti tvoja mama. Vaše slatko, ali mudro raspoloženje od prvog dana – dozvoljavanje samo onima kojima verujete – je inspirativno - napisala je ona. 

 

- Tvoja slatka, ali mudra narav koju imaš od prvog dana - to što veruješ samo onima koji su ti najbliži - je inspirativna. Oni koji su sa mekoćom prevazilaze prepreke u odnosima sa drugima, možda su malo blesavi, ali najvažnije je što su autentični i verni svojoj srži. Ti umeš da nanjušiš lažne ljude kao niko drugi. Bez napora si odana svojoj istini, pažljiva si i ljubazna i duboko brineš za sve oko sebe. Razvila si tu neverovatnu sposobnost da pomogneš drugima, a da ne budeš uvučena u njihovu dramu; ti si rame na koji se mnogi oslanjaju - napisala je Džesika pa je dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

- Ja i tvoj tata smo neverovatno napredovali uz tebe jer imaš tu prelepu, tihu, isceljujuću energiju koja nas sve podiže. Toliko sam ponosna što si uvek birala ono što se čini ispravnim u odnosu na ono što je kul - što si dosledno birnula o svom mentalnom zdralvju iznad svega ostalog i što si bez izvinjenja sledila svoje snove.

 

Alba je zaključila slatku poruku rečima:

 

- Volim te više nego što se rečima može izraziti. Prebrzo rasteš za mene, ali ne mogu biti ponosnija .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cash Warren (@cash_warren)

Ni njen otac Voren nije izdržao a da sa svetom podeli fotografije i pokaže koliko je ponosan na svoju ćerku. 

 

Filmski producent se tada našalio o novostečenim vozačkim privilegijama svoje ćerke. On je otkrio da je uživa u tome da je vozi svakog dana u školu, ali da je ipak uzbuđen zbog toga što više neće biti on jedini vozač u njihovoj kući. 

 

- Toliko te volim, devojčice moja! Srećan rođendan!! Volim te - zaključio je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Američki glumac napustio Holivud i došao da gradi karijeru u Srbiji 

 

makonda-tracker