ISKOPIRAĆETE JE!

Super ŠIK i za svaku priliku: Evo kako Džesika Alba kombinuje OBIČNE patike sa elegantnim sakoom

0

Džesika uvek ima moderne kombinacije koje ističu njen besprekoran stil i sofisticiranu eleganciju

Džesika Alba u belom sakou i topu
Džesika Alba u belom sakou i topufoto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Džesika Alba, prelepa glumica od 43 godine, uvek prati modne trendove, ali nikada ne sledi slepo, već ih suptilno prilagođava svom jedinstvenom stilu.

 

Zato ne iznenađuje što već godinama služi kao inspiracija za mnoge ljubiteljke mode. Pantalone širokih nogavica od svetlog teksasa već su neko vreme postale veliki hit među modno osvešćenim ženama, možda zato što imaju sposobnost da vizuelno izduže figuru, a na prelepoj glumici one izgledaju besprekorno.

 

Džesika ih je kombinovala sa uskim topom i dva klasična modna komada koja nikada ne izlaze iz mode: belim sakoom sa zlatnim dugmadima i belim patikama.

 

1 / 3 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Sako koji je nosila Alba bio je u beloj boji sa elegantnim zlatnim dugmadima. Njegova struktura bila je klasična, ali moderna, prateći linije tela na savršen način.

 

Sa svojim sofisticiranim izgledom, sako je dodavao notu elegancije celokupnom stajlingu, ističući se kao ključni komad u njenom besprekornom izgledu koji je upotpunila elegantnom belom kožnom torbicom i atraktivnim sunčanim naočarima.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker