hrani kožu

Umesto skupih proizvoda – 3 sastojka koje imate u kuhinji: Maska za lice kojoj se Džesika Alba vraća godinama

0

Kako se neguje Džesika Alba? Iako ima liniju proizvoda za negu kože, ona se još uvek ne odriče svoje domaće maske 

Džesika Alba jedna je od najlepših žena Holivuda
Džesika Alba jedna je od najlepših žena Holivudafoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Holivudska glumica Džesika Alba od početka karijere spada u najlepše žene sveta, što se ne menja iako su prošle decenije otkako smo je prvi put videli.


Zvezda serije "Crni anđeo" i filmova "Grad greha", "Fantastična četvorka" i mnogih drugih, uskoro slavi 43. rođendan, a njeno lice je savršeno negovano, blistavo, uz tek poneku boru koja se očekuje u njenim godinama i primer je žene koja brine o sebi.


Budući da je vlasnica kompanije koja prodaje proizvode za negu lica, Džesika Alba definitivno zna štošta o zdravlju kože, produžavanju mladolikog izgleda i nezi lepote, a interesantno je da se, uprkos svemu, godinama rado vraća jednoj "uradi sama" opciji za čisto i nahranjeno lice.

Naime, glumica je u emisiji The Dr. Oz Show otkrila da rado koristi masku za lice na bazi kafe zahvaljujući kojoj joj koža izgleda fenomenalno.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Maska Džesike Albe


Sastojci:

 

  • pola šolje grčkog jogurta
  • 1 kašiku mlevene kafe
  • 1 kašiku kokosovog ulja


Glumica je otkrila i da, ako ima osećaj da joj je koža masna nakon što je našminkana celog dana, umesto kokosovog uljakoristi sok od limuna, pa joj maska za lice bude laganija.


U suštini, to su stvar iz kuhinje zahvaljujući kojima ti je koža lepša – rekla je glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako se koristi pirinčana voda?

 

makonda-tracker