zbogom holivudu!

Ima tek 44 godine i ide u – PENZIJU! Glumica iz serija i filmova koje Srbija obožava odlučila da se povuče iz glume

0

Obeležila je neke od najuspešnijih projekata proteklih decenija, a sada je donela veoma važnu odluku koja je ispunjava radošću

Evanđelin Lili u seriji 'Izgubljeni' (eng. Lost)
Evanđelin Lili u seriji "Izgubljeni" (eng. Lost)foto: ABC Studios / Zuma Press / Profimedia

Kanadska glumica Evanđelin Lili saopštila je na Instagramu da napušta svoju karijeru u Holivudu, iako ne isključuje mogućnost da se "jednog dana vrati".


Glumica najpoznatija po ulogama Taurijele u serijalu "Hobit", Kejt Ostin u seriji "Izgubljeni" i Koni Džejms u Oskarom nagrađenom filmu "Katanac za bol", objasnila je da želi da u narednoj deceniji bude "glumica u penziji".


Gde bih volela da budem deset godina od sadašnjeg trenutka? Preplašena sam priznam to glumačkom svetu, ali za mene je idealno da za deset godina budem penzionisana glumica i da imam porodicu – objasnila je ona.

Volela bih da pišem i da utičem na ljudske živote na humanitaran način – dodala je Evanđelin Lili.

 

Evanđelin Lili u filmu 'Hobit: Šmaugova pustošenja'
Evanđelin Lili u filmu "Hobit: Šmaugova pustošenja"foto: Mark Pokorny / Metro-Goldwyn-May / AFP / Profimedia

Ona je istakla da je ispunjena "radošću" jer živi svoju viziju, a zahvalna je jer se oseća blagoslovenom jer ulazi u svoju "darmu", odnosno koncept dharma u hinduizmu koji predstavlja kosmički zakon koji leži u osnovi ispravnog ponašanja.


Odmaknuti se od onoga što deluje kao očigledan izbor (bogatstvo i slava) može ponekad delovati strašno, ali ulazak u darmu donosi ispunjenje umesto straha – naglasila je glumica.

 

Mogla bih da se vratim u Holivud jednog dana, ali za sada – ovde ja pripadam.

 


Ona je o svojoj odluci progovorila i za Variety i objasnila da je već tri godine na pauzi od glume i da se u tom periodu osećala ispunjeno i srećno, pa je donela ovu krupnu odluku jer trenutno nema nikakve ugovorne obaveze.

 

BONUS VIDEO

Tamara Dragičević otkrila kako je gluma ušla u njihovu porodicu


 

makonda-tracker