preterala je

"GLUPA", "SEBIČNA", "NEODGOVORNA": Lepa glumica razbesnela fanove izjavom o virusu korona, nižu se uvrede na njen račun

2

Umesto uobičajenih komplimenata, pored fotografija jedne od najlepših žena Holivuda sada se nižu uvrede.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kandaska glumica Evanđelin Lili (40), koju smo gledali u nekim od najuspešnijih filmova proteklih godina – u serijalu "Hobit", "Antmenu", "Osvetnicima", "Katancu za bol" itd – šokirala je javnost izjavom o virusu čija je globalna pandemija nedavno proglašena.

 

Dok u Italiji pacijenti zaraženi ovim virusom svakodnevno umiru u stotinama, a ljudi iz celog sveta objavljuju da im je dijagnostikovan virus i oboljenje Covid-19, koje on izaziva, Evanđelin tvrdi da je sve izmišljotina.


Ona je istakla da ne želi da se samoizoluje jer ceni svoju slobodu.

 

foto: Profimedia

Moj otac, koji boluje od leukemije, živi s nama. Ja imam slab imunitet, ali previše cenims voju slobodu da bih se zatvorila zbog nečega kao što je običan grip. Takođe, verujem da je ova priča o koroni izmišljena i orkestrirana od strane vlade zbog predstojećih izbora – napisala je glumica na Instagramu.


Njeni obožavaoci neprijatno su iznenađeni ovim stavom, a mnogi ističu da su se razočarali u nju. Zbog toga se pored njenih fotografija sada nižu nimalo prijatni komentari, a većina Evanđelininih fanova smatra da glumica nije pametna koliko misli i da se ponaša izuzetno neodgovorno prema drugima. Ona je potom obrisala spornu objavu.


U Sjedinjenim Američkim Državama, gde ona živi, trenutno je zaraženo oko 10.500 ljudi, a preminulo je oko 150 osoba.

 

 

makonda-tracker