hrabro

Više nije Serafina: 15-godišnje dete Bena Afleka i Dženifer Garner se predstavilo novim imenom

4

Ćerka holivudskih glumaca Bena Afleka i Dženifer Garner zvanično je počela da se predstavlja muškim imenom.

Fin Aflek, srednje dete holivudskih glumaca Bena Afleka i Dženifer Garner , u društvu Eme Munjiz, ćerke Džej Lo
Fin Aflek, srednje dete holivudskih glumaca Bena Afleka i Dženifer Garner , u društvu Eme Munjiz, ćerke Džej Lofoto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumci Ben Aflek i Dženifer Garner, koji su bili u braku od 2005. do 2018. godine, zajedno su dobili troje dece: Vajolet (18), Serafinu (15) i Sema (12), a njihovo treće dete odlučilo je da ubuduće koristi ime Fin.


Ona se novim imenom predstavila ovog vikenda, na komemoraciji njenom dedi Vilijamu, ocu Dženifer Garner, koji je preminuo pre nekoliko dana, prilikom govora koji je održala.


Ona je stupila za govornicu metodističke crkve u Čarlstonu kako bi pročitala odlomak iz Biblije, a počela je rečima:


Zdravo, moje ime je Fin Aflek.

Ona je nosila crno odelo s belom košuljom i crnom kravatom, a odnedavno ima kratku, dečačku frizuru.

Fin već neko vreme ne oblači odeću kakvu obično nose devojčice, zbog čega mediji pišu da je srednje dete Bena Afleka i Dženifer Garner nebinarna osoba, a počeli su da koriste i zamenicu "oni" kada pišu o njoj, iako Fin i dalje ne objašnjava ništa o svom identitetu osim svog novog imena.


Kako pišu strani mediji, Fin ima sjajan odnos sa Eme Munjiz, ćerkom njene maćehe Dženifer Lopez. Džej Lo je nedavno koristila zamenicu "oni" kada je pričala o svojoj ćerki.

Dženifer Lopez i Eme Munjiz
Dženifer Lopez i Eme Munjizfoto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kad smo poslednji put nastupali zajedno na velikom stadionu, pitala sam ih da pevaju sa mnom, ali nisu hteli – rekla je pevačica na jednoj gali 2022.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srpski dizajner promenio pol

 

makonda-tracker