nova romansa

12 godina stariju zamenio 12 godina mlađom: Holivudski zavodnik potvrdio vezu sa glumicom - potpuno je "poludeo" za njom

0

Snimci na kojima razmenjuju nežnosti obišli su svet i svima pokazali da uživaju kao nikad do sad 

DŽEJSON MOMOA LJUBI 12 GODINA MLAĐU KOLEGINICU
DŽEJSON MOMOA LJUBI 12 GODINA MLAĐU KOLEGINICU foto: EPA / RODRIGO ANTUNES

Glumac Džejson Momoa ima novu devojku, Adriju Arjon. On je na Instagramu podelio snimak s lepom tridesetdvogodišnjom glumicom i postalo je jasno da su nagađanja tačna - zaljubljeni su do ušiju.


Zvezda Akvamena Momoa ima dvoje dece sa bivšom suprugom Lizom Bonet (56), koja je da podsetimo bila 12 godina starija od njega. Na osnovu njegovih izraza lica moglo se videti da veoma uživa dok sa Adrijom (32) razmenjuje nežnosti za stolom tokom putovanja u Japan.

 

 

- Japane, ti si ostvarenje sna, oduševio si me, tako smo zahvalni svima koji su otvorili svoje domove, praveći uspomene sa novim prijateljima i starim prijateljima, dok delim još jednu neverovatnu avanturu sa mojom ljubavlju - napisao je on u opisu videa. 

 

On je nedavno otkrilo da je u vezi tokom nastupa na Basingstoke Komic Konu 2024. - gde su ga pitali: 'Da li ste trenutno slobodni?' a on je rekao: „U vezi sam."

 

Adrija se udala za svog dugogodišnjeg dečka, portorikanskog američkog advokata Edgarda Kanalesa 2019. godine.  Momoa je ranije bio u ljubavnoj vezi sa Eizom Gonzalesom (34), koja veoma podseća na Adriju.

Adrija je do sada glumila u nekoliko poznatih filmova, gde je privukla pažnju svojom nesvakidašnjom lepotom i šarmom.

 

U januaru 2024. Džejson i Liza su završili svoj razvod, koji je uključivao i dogovor oko starateljstva nad njihovo dvoje dece tinejdžera i podelu imovine.

 

U novim sudskim dokumentima, do kojih je došao The Blast, bivši par je pristao na zajedničko fizičko i pravno starateljstvo nad ćerkom Lolom (16) i sinom Nakoa-Volfom (15).

Džejson Momoa, Lisa Bonet
foto: Profimedia

- Na osnovu podele imovine i prihoda kako su se dogovorile strane u brakorazvodnom procesu, strane će podeliti troškove života maloletne dece, a nijedna strana neće drugoj plaćati izdržavanje.

 

Glumac i bivša supruga su se složili da „ako maloletna deca, ili bilo koje od njih, putuju ili na letovanju sa jednom od strana, ta strana će snositi troškove dece za takva putovanja“.

 

Razvod je naveden kao „neosporan“ i obe zvezde su se „odrekle prava“ da traže ili primaju bračnu podršku jedna od druge.

 

 

Uprkos navodnom datumu razdvajanja krajem 2020. godine, glumački par je objavio da se rastaje tek u januaru 2022.

 

Za Mamou je to bila ljubav na prvi pogled kada su se upoznali 2005. godine, a samo dve godine kasnije dobili su prvo dete Lolu. Godinu dana kasnije, rođen je njihov sin Nakoa-Volf.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Američki glumac napustio Holivud i došao u Srbiju

 

makonda-tracker