"nemam dom"

Ima 40 miliona dolara i već dve godine nema krov nad glavom: Čuveni glumac nakon razvoda promenio svoj život iz korena

0

Tek dve godine nakon što su se razišli, glumci su odlučili da se  zvanično razvedu, a sve to vreme on provodi na točkovima

Džejson Momoa i Lisa Bonet proveli su zajedno 16 godina
Džejson Momoa i Lisa Bonet proveli su zajedno 16 godinafoto: Paul Fenton / Zuma Press / Profimedia

Holivudski glumci Džejson Momoa i Lisa Bonet i zvanično se razvode nakon što su dve godine proveli rastavljeni.


Oni su utvrdili sve pojedinosti svog razvoda istog dana kada je ona podnela zahtev za prekid braka, pre nekoliko dana u Los Anđelesu, javio je Page Six.


Oni su pre dve godine saopštili da se razilaze posle 16 zajedničkih godina i četiri godine u formalnom braku, a bilo je jasno da će sve proteći mirno.

Ljubav između nas dvoje nastavlja da postoji, ali evoulira na načine na koje želi da bude upamćena i proživljena. Oslobađamo jedno drugo, da budemo ko god učimo da postanemo — naglasili su oni u zajedničkom saopštenju i istakli svoju "nepokolebivu odanost ovom svetom životu i njihovoj deci".

 

Džejson Momoa i Lisa Bonet na crvenom tepihu
Džejson Momoa i Lisa Bonet na crvenom tepihufoto: NINA PROMMER/EPA-EFE

Ubrzo potom, mediji su javili da Momoa nije našao krov nad glavom nakon što je napustio zajednički dom i da živi u kamperu, a zatim su se pojavile njegove fotografije u luksuznom kombiju od čak 750.000 dolara. Dve godine kasnije – ništa se nije promenilo, što je i sam glumac priznao.


Ja trenutno nemam dom – rekao je za Entertainment Tonight Momoa, čije je bogatstvo procenjeno na 40 miliona dolara . – Živim na putu.


Glumac je ispričao da trenutno radi na dokumentarnoj seriji On the Roam, u kojoj ćemo videti njegove susrete s raznim zanatlijama, muzičarima i sportistima koje je upoznao putujući.

 


– Uvek sam na čudnim mestima – rekao je i istakao da se ljudi uvek iznenade kada ga vide u svojim gradovima.


Stalno se dešava. Kažu mi: "Šta ti, pobogu, radiš u našem gradu?" – objasnio je. – Dopada mi se ideja da budem s običnim ljudima i radim svoju stvar, odnosno snimam, a onda im to pokažem.

 

Džejson Momoa, koji je stekao svetsku slavu ulogom Kala Droga u seriji "Igra prestola", i prelepa zvezda "Kozbi šoua" Lisa Bonet bili su zaljubljeni od 2005. godine, a venčali su se 2017. Tokom svoje duge veze, dobili su dvoje dece: ćerku Lolu i sina Nakou-Volfa, a Džejson je postao očuh Lisinoj ćerki, glumici Zoe Kravic, koju je dobila s muzičkom zvezdom Lenijem Kravicom.

 

Džejson Momoa na crvenom tepihu
Džejson Momoa na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Džejson Momoa

 

makonda-tracker